Átok ülhet egy nőn, aki egy évtizeden belül a második férjétől is megözvegyült

özvegy nő gyász depresszió
Vágólapra másolva!
Egy évvel az esküvő után a második férjét is elvesztette Gary Speed özvegye. 2011 novemberében otthonában találták holtan a walesi válogatott szövetségi kapitányát, a korábban a Premier League-ben focizó Gary Speedet. A midössze 42 éves férfi a nyomozás szerint öngyilkos lett. A focista özvegye ezután beleszeretett Quinton Birdbe, akivel 2021 decemberében házasodtak össze, 10 évvel az ex-Leeds és Newcastle sztár halála után. 
Vágólapra másolva!

Az új férj azonban a napokban szintén tragikus körülmények közt halt meg, miután két évig küzdött agyrákkal. A képen Gary Speed özvegye, Louise és a mindössze 53 évet élt ingatlanfejlesztő Quinton Bird látható:

A pár közvetlenül 2021 karácsonya előtt kötött házasságot egy lenyűgöző szertartáson, amelyen részt vett Alan Shearer volt Newcastle és Anglia támadója – az előző férj, Gary Speed közeli barátja és egykori csapattársa is.

A hírek szerint a pár boldog házasságban élt, annak ellenére, hogy vélhetően nehéz lehetett feledni a 11 évvel ezelőtti tragédiát, melynek körülményei azóta sem tisztázódtak teljesen.

Az alábbi képen Gary Speed és Louise látható 2011 májusában:

A nyomozás során kiderült, hogy Leeds és a Newcastle egykori játékosa halála előtt összeveszett feleségével, aki ezután kocsikázni indult, ám visszatértekor nem tudott bejutni a házba, ezért az autóban éjszakázott. Reggel a fiai segítségével jutott be, ekkor találtak rá a 42 évesen elhunyt Speed felakasztott holttestére.

A cikk kiemelt képe illusztráció.