Bezárják a világ legrosszabb hírű McDonald's éttermét - videó

McDonald's ottawa Ottawa, Ontario, Canada,
OTTAWA, ONTARIO, CANADA - FEBRUARY 5, 2020: The Elgin Street McDonald's fast food restaurant is seen on a winter day.
Vágólapra másolva!
A világ „legrosszabb" McDonald's étterme nem Magyarországon, hanem a bolygó másik felén, Kanadában működik. Közel 40 éve üzemel, de hamarosan véglegesen bezárják.
Vágólapra másolva!

A kanadai fővárosban,

Ottawában működő étterembe már közel 900 alkalommal hívták ki a rendőrséget csaknem négy évtized alatt, ami azt jelenti, hogy átlagosan kéthetente történt ott valami.

Általában balhé, bunyó, sőt tömegverekedés, míg egy alkalommal mosómedve okozott pánikot - írja a Promotions.hu.

Illusztráció Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2020 Colin Temple/Shutterstock. No use without permission./Colin Temple

A helyi rendőrség is sürgette az üzlet bezárását, és végre idén sikerült elérni, hogy ne hosszabbítsák meg a bérleti szerződését. Véglegesen áprilisban húzzák le a rolót.

Az 1985-ben megnyitott gyorsétterem rossz hírére nincs különösebb magyarázat, egyszerűen csak a helybéliek annyira lobbanékonyak, hogy gyakran még arra is képtelenek, hogy nyugodtan egymás mellett álljanak a sorban.

2016-ban egy férfi látszólag minden ok nélkül kiabálni kezdett az alkalmazottakkal, mire azok ki akarták küldeni az üzletből. A provokatőr azonban levette az ingét, és mindenkit arra figyelmeztetett, nehogy hozzá merjenek nyúlni.

A rendőrségnek eddig annyit sikerült elérnie, hogy a 24 órás nyitvatartási időt csökkentették, és már este 10-kor bezár az étterem, ám ez sem jelentett megoldást az alapvető problémákra.