Tovább bővíti hálózatát egy ismert üzletlánc Magyarországon

üzlet, szupermarket, bolt, vásárló, vásárlás, bevásárlás, illusztráció
Happy Couple Buying Food In Supermarket, Choosing Products Standing With Trolley Cart Along Aisles And Full Shelves Purchasing Groceries Essentials Together. Smiling Spouses Holding Jar Of Sause
Vágólapra másolva!
Tovább bővíti 58 boltból álló hálózatát az EcoFamily kiskereskedelmi lánc, az idén öt új üzletet nyitnak - közölte az üzemeltető Napcsillag Kft. az MTI-vel.
Vágólapra másolva!

Az ajkai székhelyű, 2004-ben alapított magyar tulajdonú társaság tájékoztatása szerint már csaknem 1300 dolgozónak adnak munkát. A terjeszkedés és a meglévő boltok fejlesztése miatt folyamatosak a toborzások, a felvételek, főleg azokban a térségekben, ahol az új üzletek telepítéséről döntött a cég. Ebben az évben Sátoraljaújhelyen, Miskolcon, Győrben, Bicskén és Székesfehérváron nyílik új EcoFamily bolt.

Az EcoFamily üzleteiben és webshopján a háztartások számára szükséges tartós élelmiszerek, vegyiáruk és drogériai termékek kaphatók.

Kép egy EcoFamily üzletről:

Az EcoFamily idén januárban a teljes hálózatára vonatkozóan, pozíciótól függetlenül, átlagosan 20 százalékos bérfejlesztést hajtott végre.

Minden juttatást összegezve, egy eladó-pénztáros akár bruttó 495 ezer forintos havi jövedelemmel is számolhat. Raktárosként bruttó 490, biztonsági őrként bruttó 527, míg műszakvezetőként akár bruttó 587 ezer forintos fizetési csomagot is elérhetnek a munkavállalók - közölték.

A nyilvánosan elérhető cégadatok szerint a Napcsillag Kft. nettó értékesítési árbevétele 54,8 milliárd forint, adózott eredménye 3,2 milliárd forint volt 2021-ben, a 2020-ban elért 49,4 milliárd forintos nettó árbevétel és 2,8 milliárd forintos adózott eredmény után.

(A címlapi kép illusztráció!)