Elképesztő ötlettel állt elő egy brit férfi, miután lefejezett egy húsvéti csokinyuszit. Úgy döntött ugyanis, hogy sült babbal tölti meg a népszerű édességet, ezzel pedig hatalmas cunamit indított el a közösségi médiumok felületein - írja a Daily Star

Bár a húsvéti hosszú hétvége már a hátunk mögött van, sokan még mindig az ünnepi csokitojásokat és nyuszikat majszolják. Vannak akik a krémes állagút, míg mások inkább a ropogós verziót kedvelik jobban. 

A kép csak illusztrációForrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Daniel Karmann

Egy brit férfi azonban most úgy döntött, hogy más dimenzióba helyezi a húsvéti édesség fogalmátEzzel pedig megalkotta az idei év legbizarrabb édességét: a sült babbal töltött csokinyuszit! Tette ezt úgy, hogy a szó szoros értelmében lefejezte a nyuszit, majd testét ezzel a pikáns étellel töltötte meg.

Mióta az említett alkotásról készült fotó felkerült a Twitterre, egyesek még a férfinak is becsületsértő reakciókat küldtek, nem pusztán a furcsa zöldség-csokoládé hibridről mondtak lesújtó véleményt. Ami nem is csoda. Ahogy ezen a pillanatfelvételen jól látható, a szósz lecsöpög a csokinyusziról az asztalra, és ez nem nyújt éppen étvágygerjesztő látványt.

 A fotó alatt pedig lavinaszerű kommentáradat indult. A hozzászólások között olvashatók például: "Ez annyira felkavaró!" "Ez egy jogsértés!" "Miért kell tönkretenni a jó ételt ezekkel a babokkal?" "Bűzlik!"

Cikkünk kiemelt képe illusztráció.