Ez lehetett az idei húsvét legbizarrabb kézműves édessége - fotó

Easter nest with chocolate bunnies and chickens basket:Easter nest chocolates chocolate easter bunny
An Easter nest with chocolate bunnies and chickens can be seen during the traditional game of "Oierhiart'n" (egg tapping or egg jarping in Bavarian) in Mitterteich, Germany, 16 April 2017. Participants in the game tap boiled eggs against each other, and the player whose egg breaks first must yield it to the adversary. Numerous children and adults met during Easter Sunday in order to participate in the traditional game. The custom has been cultivated in the city for decades. Photo: Daniel Karmann/dpa
Vágólapra másolva!
Elképesztő ötlettel állt elő egy brit férfi, miután lefejezett egy húsvéti csokinyuszit. Úgy döntött ugyanis, hogy sült babbal tölti meg a népszerű édességet, ezzel pedig hatalmas cunamit indított el a közösségi médiumok felületein - írja a Daily Star. 
Vágólapra másolva!

Bár a húsvéti hosszú hétvége már a hátunk mögött van, sokan még mindig az ünnepi csokitojásokat és nyuszikat majszolják. Vannak akik a krémes állagút, míg mások inkább a ropogós verziót kedvelik jobban.

A kép csak illusztráció Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Daniel Karmann

Egy brit férfi azonban most úgy döntött, hogy más dimenzióba helyezi a húsvéti édesség fogalmát

Ezzel pedig megalkotta az idei év legbizarrabb édességét: a sült babbal töltött csokinyuszit!

Tette ezt úgy, hogy a szó szoros értelmében lefejezte a nyuszit, majd testét ezzel a pikáns étellel töltötte meg.

Mióta az említett alkotásról készült fotó felkerült a Twitterre, egyesek még a férfinak is becsületsértő reakciókat küldtek, nem pusztán a furcsa zöldség-csokoládé hibridről mondtak lesújtó véleményt. Ami nem is csoda. Ahogy ezen a pillanatfelvételen jól látható, a szósz lecsöpög a csokinyusziról az asztalra, és ez nem nyújt éppen étvágygerjesztő látványt.

A fotó alatt pedig lavinaszerű kommentáradat indult. A hozzászólások között olvashatók például: "Ez annyira felkavaró!" "Ez egy jogsértés!" "Miért kell tönkretenni a jó ételt ezekkel a babokkal?" "Bűzlik!"

Cikkünk kiemelt képe illusztráció.