Elképesztő összeget költött házi kedvencének ruhájára Britney Spears - videó

Britney Spears
Vágólapra másolva!
Britney Spears majdnem 700 ezer forintnyi összeget költött a kutyája, Sarah Beth felöltöztetésére - írja a Daily Star.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő, aki mostanában már egyre inkább furcsa, néha megbotránkoztató viselkedésével hívja fel magára a figyelmet, kevés híján kétezer dollárt költött a minap Sarah Beth fehér nadrágtartójára és khaki színű rövidnadrágjára. Spears és házikedvence ugyanis egy kutyakiállításra voltak hivatalosak.

Az énekesnő május elsején ismét megajándékozta rajongóit egy keveset takaró öltözékben előadott pikáns tánccal. Ezúttal azonban kutyája is vele bulizott. A kétgyermekes édesanya Instagram oldalán tette közzé a 20 másodperces zenés videóját, amelyet pazar otthona nappalijában vett fel. Spears többször is körbefordult merész ruhakölteményében - egy szűk fehér miniruhában és térdig érő fehér csizmában - miközben kutyáját ölelgette, és egy country slágerre táncolt a kamera előtt.

- árulta el a Hit Me Baby (One More Time) című dallal befutott előadó. A rövid videóban egyébként azt is elárulta, hogy majdnem kétezer dollárt (mintegy 700.000 forintot) költött a kutyájára az elmúlt hétvégén.

"Vettem egy mini Louis Vuitton kutyahátizsákot Sarah-nak, így mindig nála lehet az ásványvizes palackja. Kapott továbbá egy fehér nadrágtartót és egy khaki színű minisortot is. Mindez 2000 dollár volt" - mondta az énekesnő.

Az énekesnő azt is elárulta, hogy kutyáját hetente kétszer fürdeti, de a kutyakiállítás miatt most extra tisztálkodásban részesült.