Hatalmas feladatot vállalt egy Indiából Magyarországra érkezett üzletasszony

Arti Syal indiai üzletasszony
Vágólapra másolva!
Arti Syal indiai üzletasszony és kiemelkedő filantróp néhány éve költözött Magyarországra, és ezt az országot választotta az Európai Unióban való üzletelés kapujának. A viszonylag egyszerűbb adminisztráció és az alacsonyabb társasági adó, valamint számos egyéb előny segítette megerősíteni a döntését, hogy itt indítson kereskedelmi vállalkozást.
Vágólapra másolva!

Költözésekor felismerte, hogy kifejezetten szükség van egy olyan szervezetre, amely segíthet az európaiaknak kihasználni az Ázsiában és különösen az indiai szubkontinensen rejlő rendkívül nagy üzleti lehetőségeket, és segítheti az indiai vállalkozásokat a nagy egységes piacra való betörésben. Rengeteg kemény munka és sok üzletemberrel, valamint szakemberekkel való együttműködés eredményeként született meg az Indo European Business Council nevű Powerhouse létrehozásának ötlete, mely a későbbiekben segít majd a vállalkozások érdekeinek előre mozdításában - írja a Tények.

A csapat minden erejével azon dolgozik majd, hogy biztosítsa a kétoldalú integrációt és népszerűsítse az adott kultúrákat.

Arti Syal indiai üzletasszony Forrás: Tények

A mintegy 2 milliárd főt elérő indiai lakosság a világ legfiatalabb társadalmai közé sorolható, így rengeteg, eddig kiaknázatlan lehetőséget rejt magában. India exportja egyelőre az Európai Unió teljes behozatalának alig 0,90 százalékát adja, így az újonnan létrejött szervezet hatalmas hatókörrel rendelkezik, fő célja pedig a közös érdekek szem előtt tartása.

Az Indo European Business Council idén június 28-án a kétoldali növekedés elősegítésére rendezvényt hirdetett Budapestre, mely az üzleti vezetők, a politikai döntéshozók, a diplomaták és a médiák széles keresztmetszetét célozza meg.

Az együttműködéstől azt várják, hogy határozottan pozitív hatással lesz a kereskedelemre.

A képen Arti Syal, aki egyedi kezdeményezéssel állt elő Forrás: TV2

Arti arról számolt be, hogy az Indo European Business Council jelenleg egy olyan terv stratégiai előkészítésén dolgozik, amely mindkét fél vállalkozásainak kulcsfontosságú érdekeltjeit bevonja majd, hogy egyetlen semleges platformon jöjjenek össze és működjenek együtt, mindkét fél egyenlő érdekeit szem előtt tartva - derült ki a Tények beszámolójából.