Újabb kedvező betéti ajánlatok a Gránit Banktól

Gránit Bank
Gránit Bank
Vágólapra másolva!
Immáron a mindenkori éves MNB alapkamatnál 2,00 százalékkal alacsonyabb, jelenleg évi 11,00 százalékos kamattal, 12 hónapos lekötési idővel érhető el a változó kamatozású KamatMax Plusz betét a Gránit Banknál. Mivel a betét lejárat előtti feltörés esetén is látható kamatot fizet, jó megoldás lehet azoknak, akik júniusban még szocho-mentesen kívánják lekötni a bankszámlán lévő pénzüket. Ez jó alternatíva azok számára is, akik az aktuális jogszabályi változások miatt még keresik az új megtakarítási módokat és célokat - írja közleményében a Gránit Bank. 
Vágólapra másolva!

Érdemes kihasználni a szocho bevezetéséig hátralévő időt, hogy még annak megfizetése nélkül kössék le az ügyfelek a megtakarításaikat. Legyen akár 1 hónapos, akár hosszabb időre szóló lekötés, a Gránit Bank versenyképes ajánlatokat kínál.

A mindenkori jegybanki alapkamatnál 2,00 százalékkal alacsonyabb, jelenleg évi 11,00 százalékos kamatot fizető változó kamatozású, 12 hónapos lekötési idejű betétet kínál a Gránit Bank.

A Gránit KamatMax Plusz betét kamatának feltétele, hogy a lekötés ideje alatt aktivált betéti kártyával kell rendelkezni. Újdonság viszont, hogy a lejárat előtti feltörés esetén az időarányos kamat nem vész el, az aktuális kondíciók alapján az eltelt naptári napokra járó időarányos betéti kamat 50 százaléka kerül kifizetésre – ez a jelenlegi jegybanki alapkamatot figyelembe véve 5,50 százalék.

A Gránit Bank új, kedvező betétlekötéseket kínál Forrás: Gránit Bank

A 6 hónapos lekötésű Gránit KamatMax betét esetében évi 9,00 százalékos éves kamattal lehet számolni, ennek feltétele, hogy minden hónapban legalább 20 ezer forintnyi összegben vásároljanak bankkártyájukkal az ügyfelek. Aki rövidebb időre kötné le a pénzét, az választhatja akár a Gránit eBank betétet 8,50 százalékos éves kamattal, melynek feltétele új pénz lekötése és aktivált eBank alkalmazás, vagy akár a feltétel nélküli 1 hónapos Gránit Szimpla betétet is, melynek most 8,00 százalékos az éves kamata.

A Gránit Bank betéteinek kondíciói Forrás: Gránit Bank