Ezt kevesen tudják a Lidl-ről

Lidl áruház
Egy forgalmas Lidl áruház
Vágólapra másolva!
Magyarországon gyakran készülnek olyan reklámok, amelyekben híres hazai színészek játszanak. A Lidl éppen aktuális akcióit hirdető reklámfilmben például az egyik legfoglalkoztatottabb szinkronszínészünk hangja hallható, aki számos filmben, sorozatban, és színházi előadásban is látható volt már. Sokaknak lehet ismerős a hangja a Lidl reklámjaiból, de kevesen tudják, kiről van szó.
Vágólapra másolva!

Kőszegi Ákos Jászai Mari-díjas színművész a Szegedi Nemzeti Színházban kezdte a pályafutását, majd játszott a Pécsi, az Arizona, a József Attila, a Soproni Petőfi, a kecskeméti Katona József, valamint a Vígszínházban, számtalanszor szinkronizálta Tom Hankset, de hallhattuk már a hangját a Star Wars-filmekben, valamint a Marvel Filmes Univerzum néhány kiemelt produkciójában.

Kőszegi Ákos valóban hazánk egyik legfoglalkoztatottabb szinkronszínésze,

Tom Hanksen kívül olyan hollywoodi sztárok magyar hangját adta már, mint Colin Firth (Bridget Jones), Josh Brolin (Bosszúállók: Végtelen háború - Thanos), Samuel L. Jackson (Star Wars - Windu mester), Sean Bean (Trónok harca - Ned Stark), vagy de még Gordon Ramsay-nek is A pokol konyhájában, és az Amerikai mesterszakácsban.

Kőszegi Ákos Jászai Mari-díjas színművész kölcsönzi a hangját a Lidl reklámjaihoz Fotó: Bielik István - Origo

Az elmúlt években olyan magyar filmekben szerepelt mint az Üvegtigris, az Odaát, a Halj már meg!, vagy az Elkxrtuk, a televízióban pedig olyan produkciókhoz adta a nevét, mint például a Kisváros, a Kossuthkifli, a Tóth János, A besúgó, vagy az Aranybulla - írja a Promotions.hu.

Nem csak a Lidl reklámjaiban hallhatjuk a hangját, de a Duna Televíziónak is ő a csatornahangja.