Monopoly akciókkal készül a McDonald’s

monopoly Az 1900-as évek legnépszerűbb játékai, melyeket ma is imádnak a gyerekek
Vágólapra másolva!
A korábbi hasonló akciók után visszatér a Monopoly a brit McDonald's éttermekbe. A fogyasztóknak a társasjáték matricáit kell gyűjtenie, és értékes nyereményekre tehetnek szert.
Vágólapra másolva!

Visszatér a Monopoly a brit McDonald's éttermekbe. A játék szeptember 6-án kezdődik, és az eddigi ilyen akciókhoz hasonlóan nagyjából hat héten át tart majd. Tavaly ősszel például szeptember 7-e és október 18-a között nyerhettek értékes jutalmakat a gyorsétterem fogyasztói.

Ebben az évben négy szerencsés nyerhet 100 ezer fontnyi készpénz a játékkal.

Emellett 2000 darab úgynevezett „aranykártyát" lehet megszerezni, melyek egy éven át minden héten egy ingyen étkezésre jogosítanak fel a McDonald's brit éttermeiben.

Visszatér a Monopoly a brit McDonald's éttermeibe Forrás: Shutterstock

A játék lényege, hogy a vásárlók Monopoly témájú matricákat gyűjthetnek, melyeket a menük mellé lehet megkapni.

Az étterem különböző termékei mellé különböző számú matricák járnak, melyeket ugyanúgy kell összegyűjteni, mint a Monopoly társasjátékban.

A matricákon, ugyancsak a játékhoz hasonlóan, vasútállomások és londoni utcanevek találhatók.

A játék során kétféle nyereménytípusra lehet szert tenni. Az egyik az azonnali nyeremény, melyek között az „aranykártyák" is találhatók. Ebben a kategóriában (számos egyéb mellett) lehet nyerni például 1000 fontnyi készpénzt vagy 2 ezer font értékű utazást, valamint különböző ajándékutalványokat.

Az igazán nagy nyereményeket azonban azok vihetik haza, akik szerencsésen gyűjtik össze a megfelelő kombinációjú matricákat. Itt érhető el a 100 ezer fontos főnyeremény vagy egy Mini elektromos autó is.

Forrás: The Sun