Milliókat keres ez a gyönyörű lány azzal, hogy a kerek fenekével lufikat robbant - fotó

Vágólapra másolva!
Egy fiatal nő nem gondolta volna, hogy az egyik rajongója fura kérdéséből üzleti vállalkozást fog indítani, azonban mégis ez történt. A nő a rendhagyó videóinak köszönhetően havonta több millió forintnak megfelelő fontot keres.
Vágólapra másolva!

A 21 éves Daniella Motta, akinek az Instagrammon több mint 50 ezer követője van, szokatlan módon gazdagodott meg. Az egyik követője arra kérte a fiatal nőt, hogy úgy játsszon egy lufival, hogy szétrobbantja azt a fenekével.

Daniella ezt furcsának tartotta, de azt gondolta, hogy ez biztosan valamilyen szülinapi kérés, azonban nemsokára rájött, hogy nem erről van szó, hanem lufifétisről.

Kiderült, hogy sokan izgatónak találják a lufikat, így a nő hetente több mint 20 lufis videót rak fel az internetre a rajongói nagy örömére.

Daniella rengeteg egyedi videós kérést kap, amiket teljesít is és ezzel havi 24 ezer fontot, azaz több mint 10 millió forintot keres.

Ennek a fétisnek neve is van, méghozzá az, hogy inflatofília, ami azt jelenti, hogy valaki attól elégül ki szexuálisan, ha felfújható tárgyakkal lép interakcióba.

Forrás:DailyStar