Döbbenetes látványt nyújt a Japan Airlines új gépének luxuslakosztálya - videó

Japan Airlines
Az új kezdeményezés mögé állt a Japan airlines is
Vágólapra másolva!
A Japan Airlines a napokban mutatta be vadonatúj Airbus A350-1000-es repülőgépét, amely bővelkedik a vagyonosabb utasok kényelmét szolgáló luxuskiegészítőkben, és hamarosan a nemzetközi járatok új zászlóshajója lesz. A tervek szerint még idén forgalomba áll. 
Vágólapra másolva!

A légitársaság 13 ilyen repülőgépének mindegyikében négyféle osztály közül választhatnak majd az utasok: elsőosztály, üzleti osztály, prémium turistaosztály és a sima turistaosztály.

A kép illusztráció Forrás: ashing888/Pixabay

Minden ilyen járat hat darab egymástól külön ajtókkal elválasztott elsőosztályú lakosztállyal rendelkezik majd. Ezekben a privát kabinokban a két hatalmas ülést háromféle módban is lehet használni: könnyedén átalakíthatók kanapévá, 203 centiméter hosszú franciaággyá, vagy egy üléssé és egy egyszemélyes ággyá.

A vagyonosabb utasok szórakoztatásáról egy 110 centiméter átmérőjű televízió és

a fejtámlákba épített hangszórók gondoskodnak - ez utóbbi a JAL szerint világújdonság.

A fejtámla ráadásul dönthető, így az utasok akkor nézhetik és hallgathatják a szórakoztató műsorokat, amikor az üléseket ággyá alakították át.

A lakosztályban található még egy ruhásszekrény, egy nagyobb tárolóhely, egy személyes minibár is, valamint egy digitális monitor, amelyen keresztül az utasok beszélhetnek a légiutas-kísérőkkel.

A JAL az első osztályú lakosztályokat úgy írja le, ami olyan érzést nyújt mintha egy "luxus hotelszobában" tartózkodnánk, "élő koncerten" lennénk, "moziban" ülnénk vagy "otthon pihennénk".

Ezek az új Airbus A350-1000-es repülőgépek mintegy 239 utast tudnak majd szállítani, és a tervek szerint még idén forgalomba is állhatnak.

Forrás: Insider, Japan Airlines