Egy McDonald’s-alkalmazott megölt egy nőt a gyorsétteremben

Logos Of The World american CAFE donald emblem fast fast-food fastfood FOOD franchise franchising LOGO logos mc mccafe mcdonald mcdonalds PILL RESTAURANT restaurants BOARD logo
McDonald's logo is seen near the restaurant in Krakow, Poland on March 28, 2020. (Photo Illustration by Jakub Porzycki/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Az észak-karolinai Hendersonville-ben letartóztattak egy férfit, miután hétfőn reggel lelőtt egy nőt a McDonald's egyik éttermében.
Vágólapra másolva!

A Hendersonville-i rendőrkapitányság közölte, hogy nem sokkal 11 óra előtt érkezett a bejelentés, hogy a Four Seasons Boulevardon található McDonald's éttermében lövöldözés volt. Amikor a rendőrök megérkeztek a helyszínre, megtudták, hogy valakit lelőttek. A nyomozás során kiderült, hogy a 30 éves áldozat korábban vitába keveredett egy másik nővel a McDonald's közelében lévő buszmegállóban. Később mindketten a gyorsétterembe kötöttek ki.

A két nőt az üzletvezető választotta szét, az áldozat nem sokkal utána távozott a helyszínről.

Illusztráció Forrás: NurPhoto via AFP/Jakub Porzycki/NurPhoto/Jakub Porzycki

Pár órával később a 30 éves nő visszatért az étterembe, ahol ismét találkozott az üzletvezetővel és az egyik alkalmazottal. A rendőrség elmondása szerint az áldozat kinyújtotta a kezét, majd megérintette vele a férfi alkalmazottat, aki válaszul rálőtt. Ezután a tettes járművével elmenekült. A férfit később abban az általános iskolában fogták el, ahova gyereke jár.

Forrás: Fox News