A sziget, ahol bárki összefuthat a legnagyobb sztárokkal

Velence, magánsziget, Isola delle Rose, JW Marriott Venice Resort & Spa
A JW Marriott Venice Resort & Spa a velencei Isola delle Rose szigeten
Vágólapra másolva!
A sztárok által nagyon kedvelt európai szigeten csak egyetlen szálloda van, és ott bárki foglalhat szobát magának, így pedig elkerülhetetlenül összefuthat több hírességgel is. 
Vágólapra másolva!

Az olaszországi Velence városa több mint 100 szigetből álló hálózatra épült, köztük az aprócska Isola delle Rose-ra. Ez egy luxussziget, ahol főleg a legnagyobb hírességek adják egymásnak a szállodaszobák kulcsait. A szigeten egyetlen ötcsillagos szálloda található, a JW Marriott Venice Resort & Spa. Ezt 2015-ben nyitotta meg Matteo Thun olasz építész, és főleg a celebek körében vált nagyon népszerűvé.

A JW Marriott Venice Resort & Spa a velencei Isola delle Rose szigeten Forrás: Youtube

Távol Velence zajától, mégis a legfontosabb látnivalók közelében, az Isola delle Rose különálló szigetén található Velence legjobb luxusszállodája a JW Marriott Venice Resort & Spa hotelje.

A szállás ára már tartalmazza a reggelit és a wellness használatát is. A vendégeket pedig ingyenes hajójárat szállítja a sziget és a Velence szívében található Szent Márk tér között. Ez a kis hajó 15 perc alatt átviszi az utasokat a Szent Márk térről a hotel privát kikötőjébe.

Az üdülőhely hatalmas, 40 hektáros területen terül el, és kétféle szállástípusnak ad otthont. A szálloda 266 szobája mellett rengeteg egyéb szolgáltatás is elérhető, többek között négy étterem és négy bár. Nem lenne teljes a szálloda kínálata medence nélkül, ebből három különféle verzió is van itt, ahogy spa gőzkamra, szauna is, és lehetőség van masszázst és arckezelést is kérni.

A Kid's Club-ban pedig az aktívabb kikapcsolódást választók röplabdázhatnak, tollaslabdázhatnak és biciklizhetnek is.

Forrás: The Sun