Dörzsölhetik a tenyerüket a játékosok: megújult a TippmixPro, bevezették az azonnali kifizetést

Vágólapra másolva!
Elindult az új TippmixPro, a Szerencsejáték Zrt. vadonatúj sportfogadási oldala, számos, új funkcióval bővítve a meglévőket. Túl azon, hogy megérkezett a fogadáskészítő és az azonnali kifizetés funkció, hazánkban csak itt lehet tétet rakni a magyar látványcsapatsportok eseményeire. Cél a világszínvonal, magyarspecifikusan - tudta meg a Világgazdaság.
Vágólapra másolva!

Szerda este indult el a megújult TippmixPro oldala – jelentette be Mager Andrea, a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatója egy csütörtöki háttérbeszélgetésen. Kialakításában egyetlen szempont vezérelte a nemzeti lottótársaságot, hogy világszínvonalú terméket kínáljon a sportfogadóknak. Mager kiemelte, az egyéves kiválasztási folyamat nyertese az EveryMatrix lett, ezzel a céggel egy közös projektmunka kezdődött. A díjnyertes OddsMatrix sportfogadási platformnak köszönhetően jelentősen bővült a sportfogadási kínálat és többek között számos piacvezető funkció vált, válik elérhetővé.

Az átállási folyamat okozta az átmeneti üzemzavart

Mindez az elnök-vezérigazgató szerint azért fontos, mert a legtöbb cég dobozos terméket kínál a piacon, azonban ezeket a magyar szabályozáshoz kellett alakítani. Mindezt úgy, hogy a játékosoknak az új rendszerbe ne kelljen ismét regisztrálniuk. Ez az átállási folyamat okozta egyébként az átmeneti üzemzavart is – hangzott el.

Mager Andrea szólt arról is, hogy a Szerencsejáték is változáson ment keresztül, lottótársaságból alakult át.

A nemzeti lottócég árbevételének több mint felét a sportfogadások adják, a lottó és sorsjegyek terén ugyanakkor megmaradt a monopolhelyzete.

Mager többek között beszélt arról is, hogy a területet ellenőrző szakhatóság szigorú blokkolási rendszert vezetett be olyan honlapok ellen, melyek nem rendelkeznek magyar játékengedéllyel. Az illegális honlapok vonzerejét a bővített választék és az azonnali kifizetések jelenthették, ám a magyar lottótársaság a fejlesztésekkel ezekre is reagált.

Könnyítettek a nyereménykifizetési szabályokon

A vállalat egyszerűsítette a bet.szerencsejatek.hu oldalon és az SMS-ben feladott szelvényekkel elért nyeremények felvételét. A nyeremények jóváírásának felső összeghatára 599 999 Ft-ra emelkedett a korábbi 200 000 Ft-ról, azaz, ha a bet.szerencsejatek.hu oldalon – ahol a számsorsjátékokat, e-sorsjegyet, Totót, Góltotót éred el – játszik a fogadó és nyer, eddig az összegig jóváírják a nyereményt a belső egyenlegen. Ha sms-ben játszik valaki, szintén eddig az összeghatárig kapja meg automatikusan a nyereményét.

599 999 Ft feletti összeg esetén továbbra is személyesen lehet elindítani a nyereményigénylést.

Dörzsölhetik a tenyerüket a játékosok: bevezették az azonnali kifizetést, amiről bővebben a Világgazdaságon olvashat.