Müzlis tejben fürödt meg az elképszető mellű szexi testvérpár, aztán eladták a finomságot - fotók

cereal, műzli, egészséges életmód, nő, eszik, evés, kalória, tisztaság
Fashion interior photo of beautiful sexy brunette woman lying in the bed wearing bathrobe in bedroom with morning breakfast food bowl with milk and cereal
Vágólapra másolva!
Rajongóiknak köszönhetően 120.000 fontot (52.5 millió forintot) keresett két vadítóan szexi lánytestvér azzal, hogy egy eredeti ötlettől vezérelve beültek egy tejes-müzlis kádba, lefotóztatták magukat, és a pikáns reggeliből 200 üvegnyit értékesítettek.
Vágólapra másolva!

A 19 éves Renae Erica és mostohahúga, a 21 éves Julie úgy döntöttek, hogy levetkőznek, beülnek egy hatalmas kádba, amit gabonapehelyjel és tejjel tettek tele, majd ezt a reggelit eladják rajongóiknak. Az eredeti ötlet nagyon jövedelmezőnek bizonyult, ugyanis a páros azt állítja, hogy kevesebb, mint 24 óra alatt 120.000 fontot kerestek.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock/Dmitry Lobanov

A lányok 279.000 rajongója minden bizonnyal nagyon örült a termék népszerűsítésére készült szexi fotóknak is, még ha azokon a fiatalok nem is elégítettek ki minden vágyat. Bizonyos dolgokat a képzeletre bízva meztelenkedés helyett ugyanis bikiniben pózoltak a fürdőkádban.

A különleges müzlis tejből 100 üvegnyit adtak el, további 100-at pedig eladományoztak.

"Ki akartam elégíteni a csodálatos és támogató rajongóimat azzal, hogy megvalósítom legnagyobb vágyaikat!" - árulta el az Ausztráliából származó Renae.

"Őszintén szólva nem érdekelt bennünket, hogy mennyibe kerül a tej és a müzli, de úgy emlékszem, hogy nagyjából 10 dollárt (3.500 forintot) költöttünk ezekre összesen" - tette még hozzá a lány.

A testvérek így körülbelül 150.000 dollár nyereséget termeltek 23 óra alatt, az üvegeket közvetlenül az OnlyFans oldalukon keresztül árulták, ahol még borravalót is kaptak követőiktől. A lányok azt tervezik, hogy a pénzt utazásra, szórakozásra és jótékonykodásra fordítják.

Az OnlyFans portál egyébként más pikáns termékek értékesítő oldalává is vált az utóbbi időben. Ahogy erről az Origo beszámolt egy szexnyuszi a hüvelyi tejsavát adja el itt.

Forrás:Daily Star