Véget vetett szexmentes házasságának egy 56 éves nő, azóta pornómodell és rengeteg pénzt keres

Vágólapra másolva!
Elege lett szexmentes házasságából egy 56 éves asszonynak, és miután 2021-ben úgy döntött, hogy kilép belőle, elkezdett járni egy nála évtizedekkel fiatalabb férfival, és OnlyFans modellként regisztrált az interneten. A nő szerint ez kifejezetten jövedelmező tevékenység, ám emellett felsővezetőként dolgozik egy cégnél, melyet csak akkor hagyna ott, ha új munkájával legalább annyit, de inkább többet keresne.
Vágólapra másolva!

Az 56 éves Rae Richmond már régóta elégedetlen volt a házasságával, többek között kevesellte a szexet, ezért idővel vette a bátorságot, és

elvált, majd elkezdett találkozgatni egy nála 20 évvel fiatalabb férfival.

Az új kapcsolat alatt Rae teljesen kivirult: végre ismét fiatalosnak, lelkesnek és szerelmesnek érezte magát, szexuális étvágya pedig a csúcson volt, így

elhatározta, hogy pikáns képeket és videókat oszt meg magáról az interneten, majd létre is hozta saját OnlyFans oldalát.

Azonban egyelőre ez csak kiegészítő kereset számára: napi 8 órában dolgozik céges munkakörben. A főnökének még nem mondta el, hogy másodállásban felnőtt tartalmakat gyárt. Ám úgy tűnik, hamarosan otthagyhatja civil munkáját, ugyanis OnlyFans modellként egyre népszerűbb, és már most rengeteg pénzt keres vele.

A nő nem részletezte, hogy konkrétan mennyit keres eredeti szakmájában, annyit azonban elárult, hogy hat számjegyű összegről van szó.

- tette hozzá.

Rae, aki imád felnőtt tartalmakat gyártani,

döbbenten tapasztalta, hogy sok barátja emiatt elítéli és elfordult tőle.

Különösen igaz ez azokra a visszafogott, vallásos emberekre, akik ugyanabban a kisvárosban élnek, ahonnan ő származik.

Forrás: DailyStar