Ben Affleck hatalmas szívességet kért Jennifer Lopeztől

JennfierLopezBenAffleck, Jennfier Lopez, Ben Affleck
AFP or licensors/US actress/singer Jennifer Lopez and US actor Ben Affleck arrive for the premiere of "The Mother" at the Westwood Regency Village Theater in Los Angeles, California, on May 10, 2023. (Photo by Michael Tran / AFP)
Fotó: Michael Tran / AFP
Vágólapra másolva!
Ben Affleck arra kérte feleségét, a szexbomba Jennifer Lopezt, hogy többet ne írjon zeneszöveget a szexuális életükről, mert ezzel nagyon zavarba hozza őt.
Vágólapra másolva!

Jennifer Lopez új kislemeze és a hozzá tartozó dokumentumfilm, és stúdióalbum a The Greatest Love Story Never Told, nem szokványos betekintést enged a rajongóinak a Ben Affleckkel való kapcsolatába és szexuális életébe. A jóképű és sármos színész azonban megelégelte, hogy felesége ennyire kitárulkozó a magánéletükkel kapcsolatban, ezért arra kérte, hogy a továbbiakban ne használja fel kapcsolatuk intim részleteit zenei karrierje továbblendítésére. 

JennfierLopezBenAffleck, Jennfier Lopez, Ben Affleck
Jennifer Lopez és Ben Affleck közös filmjükben
Fotó: Collection ChristopheL via AFP / Collection ChristopheL via AFP/© Revolution Studios / City Light Films / Casey Silver Productions

Lopez és Affleck 2002-ben jött össze először a közös filmjük forgatása közben, majd egy meglehetősen pikáns videóklip is készült szerelmi életükről. Útjaik azonban hamarosan különváltak, és csak bő húsz évvel később találtak ismét egymásra. A szerelmespár 2022 júliusában össze is házasodott. JLo azóta egyetlen pillanatra sem takargatja kapcsolatukat, sőt sokak szerint sokkal közelebb engedi magához rajongóit, mint az normális volna. 

Az új, Amazon Prime-os The Greatest Love Story Never Told című dokumentumfilmben a pikáns részletek mellett a pár beszél az egymásnak írt szerelmes levelekről is, amiket Affleck egy emlékkönyvben őriz, és amelyek miatt Lopez szeretettel "Pen Affleck"-nek nevezi férjét. Az énekesnő azonban arra is felhasználta a filmet, hogy új dalszövegeket írhasson a hamarosan megjelenő stúdióalbumába. A színészőként is sikeres énekesnő új kislemezének, a "The Greatest Love Story Never Told"-nak a szövege szinte mindent elárul a pár szexuális együttléteiről is. 

JennfierLopezBenAffleck, Jennfier Lopez, Ben Affleck
Jennifer Lopez és Ben Affleck
Fotó: Getty Images via AFP / Getty Images via AFP/2023 Getty Images

Ben Affleck azonban nagyon megalázottnak érzi magát amiatt, hogy felesége nem képes elválasztani egymástól a magánéletét és a karrierjét. A férfi többször is könyörgött a feleségének, hogy ne menjen bele ilyen részletekbe, Lopez azonban nem hallgatott rá. Már a kapcsolatuk elejétől kezdve egyértelművé tette, hogy meg fogja osztani a közönséggel, hogy mennyire szerelmes és szenvedélyes a kapcsolatuk. A hollywoodi színész nagyon a szívére vette, amikor felesége a neki írt szerelmes leveleit dalaiban is felhasználta. Affleck attól is retteg, hogy az intim részletek napvilágra kerülése rosszul érintik három gyerekét, akik előző házasságából születtek. 

Forrás: Mirror