Rejtélyes bunkerrendszer bújik meg a Jászai Mari tér alatt

Jászai Mari tér
Elképesztő földalatti járatok vezetnek a Jászai Mari tér alatt
Vágólapra másolva!
Budapest alatt több rejtélyes földalatti járat is található, az egyik például átvezet a folyó egyik oldaláról a másikra. De más titkokra is rátalálhatunk a főváros alatt.
Vágólapra másolva!

Az Origo legutóbb arról számolt be, hogy hol található Rákosi Mátyás egykori titkos bunkere, de nem kevésbé rejtélyes földalatti járatok bújnak meg a Jászai Mari tér alatt. 

A Margit híd pesti hídfőjénél található McDonald’s gyorsétteremnél van egy lejáró, ami egy igencsak szokatlan helyre vezet. Egy valamikor rémisztő bunkerrendszerbe lehet lejutni onnan, ez volt régen a gyorsétterem vészkijárata.

Most egy szórakozóhely működik ott, de a bunker elfalazását még ma is lehet látni. Egy Staff Only feliratú barna színű ajtó mögött egy sötét folyosó nyílik - írja a Promotions.hu.

Végtelen, sötét folyosók indulnak a semmibe, illetve a bunkervárosba, aminek az egyik kijárata a Dunára, a másik pedig a rossz nyelvek szerint a képviselői irodaházba vezet

- hallható a TikTokra feltöltött videóban, amelyet a FélelemÉtterme nevű fiókra töltöttek fel.

Egy másik felvételen az is látszik, hogy a föld alatt, szintén a Jászai Mari térnél van egy páncélajtó is, ami ismeretlen helyre vezet, az embernek libabőrös lesz a bőre, ahogy meglátja. A benne található elfalazást pedig meg is bontotta valaki és elképesztően sok felesleges dologgal van teletömve. Ráadásul mindenhonnan ajtók nyílnak, amelyek mögött senki sem tudja, hogy valójában mi lehet. 

A F5 bunkernek elnevezett föld alatti terület másik vészkijárata pedig egy csatornanyílásba torkollik, amely szintén a Margit hídnál található, ebben a videóban jól látszik: