Ebben a McDonald'sben még csak 1994-et mutat a naptár

CSAK CÍMLAPI, CSAK EMBEDDEL,
CSAK CÍMLAPI, CSAK EMBEDDEL,
Fotó: youtube.com/chrisluckhardt
Vágólapra másolva!
Egy 1994 óta elhagyatott és kiüresedett McDonald'sra bukkantak Alaszka egy távoli szigetén, az étlapján még a termékek akkori árai is jól láthatók.
Vágólapra másolva!

Alaszka egy távoli pontján még áll egy McDonald's, ami pontosan megmutatja, hogy miket és milyen áron lehetett kapni 1994-ben ebben a gyorsétteremben. Ez arra lehet tökéletes bizonyíték, hogy mennyit változtak az árak az eltelt 30 év alatt. Chris Luckhardt elutazott az alaszkai Adak-szigeti McDonald'sbe, ahol rábukkant a korabeli étlapra, amin az árak is fel voltak tüntetve. 

Az egész étteremben az étlap volt a legkülönlegesebb látványosság, ami szerint még dínó méretű sült krumpli is kapható volt itt - ez bizonyára utalás az akkoriban nagyon népszerű Jurassic Park filmre. A Happy Meals menü pedig tartalmazott egy "Bobby világa" játékot is - ez egy animációs sorozat volt, amit 1990 - 1998 között vetítettek. 

image

A régi étlapon szereplő árak szerint egy Big Mac 2,45 dollárba, egy Big Mac-menü 4,59 dollárba, egy hatdarabos McNuggets 2,35 dollárba, egy Happy Meal menü 3,36 dollárba, egy McMuffin pedig 1,95 dollárba került.

Amerikában a legolcsóbb Big Mac az oklahomai Stiglerben 3,49 dollárért kapható, ami 1,04 dollárral több, mint az 1994-es menü.

 

Forrás: New York Post