Hejőbábán eladó a Bay család kastélya

Bay család, kastély
Gyönyörű, felújított kastély eladó Hejőbábán
Vágólapra másolva!
Az ingatlant 300 millió forintért kínálják, teljesen felújított állapotban. A gyönyörűen berendezett épületben a mennyezet eredeti formára állították vissza, és a címert is újraalkották. A lépcső és a lépcsőkorlát antik darab a hirdetés szövege szerint, a konyhára pedig bátran mondhatja a tulajdonosa, hogy a lakás lelke, az extrákat pedig felsorolni is nehéz, a két boros pincétől a szaunán át a grillházig.
Vágólapra másolva!
Gyönyörű, felújított kastély eladó Hejőbábán Forrás: Ingatlanbazár

"Eladó Hejőbábán, az egykoron meghatározó Bay család kastélya, teljesen felújított minőségi alapanyagokkal! A 350 nm-es kastély egy 3,927 nm-es körbekerített, folyamatosan karbantartott, parkosított, öntöző rendszerrel ellátott telken található!

Kő és tégla építésű az emelet viszont csak téglából épült.

Az ingatlan melegéről egy gázkazán gondoskodik és 3 termosztát rendszer került kiépítésre (kettő a földszinten és egy az emeleten)!

Víz és villamos hálózat teljesen újratervezve. 70 cm vastag falak, 5 cm szigeteléssel valamit a padlástér kőzetgyapottal szigetelt! Minden beltéri ajtót asztalos készített. Kültéri ajtók: MERANTIN minőség. A küszöbök és a párkányok belga márványból készültek. Két külön bejárat az ingatlanba és két külön bejárat gépjárművel a területre. Régi grófi címer márványból felújítva. A tető fedése kerámia cserép.

A nappali és konyha melegét padló fűtés illetve egy gyönyörű márvány kandalló biztosítja. A lépcső és a korlát antik darab a grófi időből származik. A konyhabútor rendelésre készült, a pult pedig belga márványból. A mennyezet eredeti formára visszaállított állapotban van a grófi időből.

A biztonságról az ingatlan egész területén kamera és riasztó rendszer gondoskodik!

Burkolatok:

  • A mappali és az emeleten található fürdőszoba TRAVERTIN kővel burkolt;
  • A földszinten található szoba, mosdó, előtér Carrara kővel burkolt;
  • A konyha szicíliai márvány kővel burkolt;
  • A teraszok és az erkélyek belga márvánnyal burkoltak.

Továbbá megtalálható az ingatlan területén:

  • Fedett medence;
  • Grill ház (50 nm-es);
  • Két boros pince;
  • Két fúrt kút;
  • Dupla garázs melynek a tetőtere akár beépíthető;
  • Tárolóhelyiség.
Forrás: Ingatlanbazár

Felosztás:

Földszint: Előszoba; Konyha; Nappali; Étkező; Irodaszoba; Mosókonyha; Szoba; Tároló; Közlekedő; Előtér; Szauna. Emelet: Előtér; Szoba; Szoba; Szoba; Gardróbszoba; Fürdőszoba.

További remek lehetőségekért keresse fel az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában, kisebb korrekciókkal közöljük.