Mesés vagyont talált a háza falában egy férfi

Vágólapra másolva!
Egy férfi éppen az otthonát újította fel, ahol a nyugdíjas éveit tervezte tölteni, amikor az egyik falban talált egy dobozt, amiben rengeteg pénz volt. A férfi azt hitte, hogy megütötte a főnyereményt, azonban csalódnia kellett, amikor be akarta váltani a pénzt.
Vágólapra másolva!

Sokan reménykednek abban, hogy egyszer csak előkerül a családjuk elfeledett öröksége, egyszer csak találnak egy marék régi, értékes pénzérmét vagy felújítás közben bukkannak mesés kincsre. Az utóbbi megtörtént egy Toño Piñeiro nevű spanyol férfival, aki a nyugdíjas éveire gondolva

éppen felújított egy házat, ami korábban 40 évig elhagyatott volt, amikor a falban talált egy Nesquik-es dobozt, amiben rengeteg pénz volt.

A valenciai építőmester alig hitt a szemének és sietett, hogy használható valutára váltsa, azonban nem azt a választ kapta a bankban, amiben reménykedett. Kiderült ugyanis, hogy a dobozban lévő összesen 9 millió pezetát, ami körülbelül 20 millió forintnak felel meg,

22 évvel ezelőtt, 2002-ben, fokozatosan kivezették a forgalomból és már nem váltható be.

Mások is találtak már mesés kincset, korábban írtunk egy kisfiúról, aki játék közben egy több mint 1800 éves római kori fémpénzt talált a földön az észak-németországi Brémában és arról is írtunk, hogy elképesztő kincset talált egy ausztrál amatőr aranyásó.