Ez lehet Skócia szerelmeseinek álomállása

Kaledóniai erdő, Skócia
Kaledóniai erdő, Skócia
Vágólapra másolva!
Egy lenyűgöző skót vadrezervátum nemrég egy igazán érdekes állásajánlatot tett közzé: keresik két új munkatársukat, akiknek még a képzésüket és a szállásukat is ők biztosítják. 
Vágólapra másolva!

A skót természet rajongói számára álommunkának ígérkezik a nemrég megjelent, egyedülálló állásajánlat, amit az Alladale vadrezervátum tett közzé, és még csak szakmai tapasztalat sem kell hozzá.

Az Alladale vadrezervátum egy 23 000 hektáros felföldi birtok a Kaledóniai erdőben a skót felföldön, Sutherlandben, amit a VisitScotland a "természetkedvelők álmának" nevezett. A birtokhoz tartozik az Alladale Wilderness Lodge, egy 14 vendég befogadására alkalmas, teljesen felújított, viktoriánus korabeli házikó.

Kaledóniai erdő, Skócia Forrás: Wikipedia

Az álláshirdetés a héten jelent meg az Indeed állásközvetítő portálon. A két fő részére kínált állás teljes munkaidőben és szezonálisan is elérhető, évi 23 920 fontos (11 millió forintos) fizetéssel.

A feladatok közé tartozik reggel az ételek felszolgálása, az asztalok és az étkező kitakarítása, délután és este pedig az ebéd és a vacsora felszolgálása, mosás, takarítás, és a vendégek kéréseinek teljesítése. A hirdetés szerint a pályázóktól nem várnak semmiféle tapasztalatot, csak annyit, hogy legyenek barátságosak, lelkesek, fejlődésre képesek, és fogadják el a feletteseik utasításait. Bár a tapasztalat előnyös, de nem szükséges, mivel az Alladale Wilderness Lodge gondoskodik a képzésről.

image

A vonzó fizetés mellett az állás előnyei között szerepel az akár három hónapos fizetett szabadság és a borravaló. A lodge-ban való munkavégzés legnagyobb vonzereje azonban vitathatatlanul a látványos vidéki környezet, ami ideális lehet azok számára, akik szeretnének elszakadni egy nagyvárosi élettől.

image

Az Alladale Wilderness Lodge nagyon népszerű a turisták körében, a TripAdvisor-on például kitűnőre értékelték a szállást és a ház szolgáltatásait is.

Forrás: Daily Record