Automata berendezések elhelyezéséhez szükséges ingatlanrészek-, büfé helyiség- valamint gyógyászati segédeszköz üzlet bérbeadásának pályázati hirdetménye

Vágólapra másolva!
A Semmelweis Egyetem (1085 Budapest, Üllői út 26., továbbiakban Ajánlatkérő), nyilvános, egyfordulós, nem közbeszerzési pályázatot hirdet a Semmelweis Egyetem tulajdonában lévő telephelyein a következők szerint: 
Vágólapra másolva!

1) Automata berendezés elhelyezéséhez szükséges ingatlanrészek:

(1 db automata helyigénye = 2 m2)

1. Budapest XI. kerület, Villányi út 67.
Pető András Kar- 6 m2, 1 db kávé- és forróital automata, 1 db snack-szendvics automata, 1 db üdítő automata részére.

2. Budapest XII. kerület, Kútvölgyi út 8.

Pető András Kar- 18 m2,
„A" épület földszint: 1 db kávé- és forróital automata, 1 db snack-szendvics automata, 1 db üdítő automata
„A" épület I. emelet: 1 db kávé- és forróital automata, 1 db snack-szendvics automata, 1 db üdítő automata
„B" épület földszint: 1 db kávé- és forróital automata, 1 db snack-szendvics automata, 1 db üdítő automata

Az automaták termékei között legyen elérhető dobozos kávé, csokoládé vagy kakaó, valamint diabetikus termékek.


3. Budapest VIII. kerület, Mária utca 52.
Arc- Állcsont- Szájsebészeti és Fogászati Klinika - 2 m2, 1 db snack-szendvics-üdítő automata mely termékei között elérhető legyen dobozos kávé
4. Budapest VIII. kerület, Baross utca 27.
Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika, Baross utcai részleg - 4 m2, 1 db snack-üdítő- szendvics automata, 1 db kávé- és forróital automata.
5. Budapest IX. kerület, Tűzoltó utca 58.
Anatómiai, Szövet- és Fejlődéstani Intézet- 2 m2, 1 db üdítő automata mely tartalmazzon szénsavas üdítőitalokat (kóla, narancs, citrom, tonik, ezek cukormentes változatokban is), rostos italok, ásványvíz (szénsavmentes és szénsavas), valamint ice tea.
6. Budapest VIII. kerület, Rökk Szilárd utca 13.
Irodaépület (szakterületek irodái, kis betegforgalmú Szemészeti Klinika kihelyezett részlege)- 2 m2, 1 db kávé- és forróital automata.

2) Büfé helyiség:


• A Budapest VIII. kerület, Vas utca 17. (bejárat szerinti cím: Budapest VIII. kerület, Szentkirályi utca 12-14.) Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar épületének I. emeletén található 20 m2 alapterületű büfé.

3) Gyógyászati segédeszköz és egyéb gyógyászati termékek méretvételét, adaptálását, kiszolgálását, forgalmazását biztosító üzlet:


• A Budapest XII. kerület, Kútvölgyi út 8. Semmelweis Egyetem Pető András Kar épületének I. emeletén található 66 m2 alapterületű helyiségcsoport.

Ajánlatkérő az ajánlatokat

az automata berendezése elhelyezéséhez szükséges ingatlanrészek esetében:
a megajánlott havi bérleti díj összege/Ft/automata, a berendezés termékkínálata, a forgalmazott árucikkek árszínvonala, nettó egységára szempontok figyelembe vételével bírálja el.

a büfé esetében: megajánlott havi bérleti díj mértéke, a forgalmazandó termékek választéka, a termékek árszínvonala, vendéglátói, kereskedelmi területen szerzett gyakorlat, kedvezmények, valamint egyéb szolgáltatás nyújtása szempontok alapján rangsorolja,

a gyógyászati segédeszköz és egyéb gyógyászati termékek méretvételét, adaptálását, kiszolgálását, forgalmazását biztosító üzlet esetében: megajánlott havi bérleti díj mértéke, a hasonló tevékenység végzésében szervezett tapasztalat, szakmai referencia, szolgáltatási kínálat szempontok alapján rangsorolja.

A megkötendő szerződés típusa: a pályázat nyertesével határozott idejű, automaták esetében 3 évre, büfé és a gyógyászati segédeszköz üzlet esetében 5 évre szóló bérleti szerződés köthető.

A hasznosításra vonatkozó fontosabb feltételek:
A bérlőt üzemeltetési kötelezettség terheli.
A rendeltetésszerű használathoz szükséges berendezési- és felszerelési tárgyak és hatósági engedélyek beszerzéséről, bejelentések megtételéről a bérlő gondoskodik saját költségén.

Fizetés módja:
A bérbeadás általános forgalmi adó mentes. Az ajánlatban vállalt bérleti díj megfizetése havonként előre, 8 napos fizetési határidővel esedékes. A bérleti díj a közüzemi díjakat nem tartalmazza, bérlő a közüzemi díjakat a bérleti díjon felül, utólag köteles megfizetni. Az Ajánlatkérő a bérleti díjat a KSH által közölt hivatalos fogyasztói árindex szerinti mértékben évenként megemeli. Az Ajánlatkérő a közüzemi szolgáltatók által alkalmazott díjtételek változásait érvényesíti.

A pályázaton való részvétel feltételei:
A pályázati ajánlat kötelező tartalmi elemei és érvényességi feltételei a Részletes Pályázati Felhívás elnevezésű pályázati dokumentációban találhatók meg. A pályázati ajánlat érvényes, ha azt a pályázó a Részletes Pályázati Felhívás megvásárlását követően, az ajánlattételi határidőben, az előírt tartalmi- és alaki formában nyújtotta be és a pályázó eljárása és ajánlata megfelel a jelen pályázati felhívásban, az egyes Részletes Pályázati Felhívásban foglalt feltételeknek.

A pályázónak a szerződés megkötéséig ajánlati kötöttséget kell vállalnia.

A Részletes Pályázati Felhívás, átvételi igazolás mellett megvásárolható a Semmelweis Egyetem Vagyongazdálkodási Igazgatóságán (1085 Budapest, Rökk Szilárd u. 13. I. emelet 102. szoba) péntek kivételével, munkanapokon 9.00-től 15.00 óráig.

A Részletes Pályázati Felhívás ára automata esetében 25.000 Ft, büfé és a gyógyászati segédeszköz üzlet esetében 45.000 Ft, amely postai csekken fizethető be. Csekk átvehető (1085 Budapest, Rökk Szilárd u. 13. I. emelet 102. szoba) péntek kivételével, munkanapokon 9.00-től 15.00 óráig.

A Semmelweis Egyetem fenntartja magának a jogot a szerződés egyoldalú módosítására vagy arra irányuló idő előtti megszüntetésére a Bérlő előzetes tájékoztatása mellett és a Bérlő üzleti kockázatára és terhére, költségére.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a Részletes Pályázati Felhívásban közölt feltételeknek, illetve a vonatkozó jogszabályok érvényességi feltételeinek nem megfelelő ajánlatokat, vagy a pályázat egészét érvénytelennek, vagy eredménytelennek nyilvánítsa, vagy a pályázatot az ajánlattételi határidő lejártáig módosítsa, vagy visszavonja, továbbá, hogy amennyiben a pályázat érvénytelenségének, vagy eredménytelenségének alapjául szolgáló körülmény – ideértve az Ajánlatkérő gazdálkodási, működési érdekeit is – a pályázat elbírálását követően következett be, akkor a szerződés megkötésétől egyoldalúan, és minden kártérítési kötelezettség nélkül elálljon.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy bármiféle jogi és/vagy anyagi következmény nélkül elálljon az ajánlatkérési, beszerzési, szerződéskötési szándékától, az ajánlatkérést módosítsa, visszavonja, a pályáztatási folyamatot felfüggessze, megszakítsa, vagy indoklási kötelezettség nélkül eredménytelennek nyilvánítsa, illetve új ajánlatkérésről döntsön, a kiválasztási folyamatot több fordulóssá minősítse, vagy megváltoztassa, az ajánlatkérésre beérkező legkedvezőbb vagy bármely másik ajánlatot visszautasítsa, vagy új ajánlatot kérjen, tárgyalást kezdeményezzen.
Az eljárás indoklás nélküli eredménytelenné nyilvánítása, vagy a pályázatra történő visszajelzés elmaradása, illetve a szerződéskötés elmaradása esetén Ajánlattevő kárigényt semmilyen jogcímen nem érvényesíthet.
Ajánlatkérőt az eljárás eredményeként szerződéskötési kötelezettség nem terheli.

Ajánlatkérő a Részletes Pályázati Felhívásba előzetes betekintést megenged, de érvényes pályázatot csak az nyújthat be, aki a dokumentációt megvásárolta, és ennek tényét igazolja. A dokumentáció nem ruházható át.

A pályázat benyújtásának módja:
Magyar nyelven, 1 eredeti- és 1 másolati példányban, roncsolásmentesen megbonthatatlan fűzött formában. Automaták esetében részajánlat benyújtására kizárólag telephelyenként van lehetőség. Automata típusonként csak együttes ajánlat tehető, az Ajánlatkérő részajánlatot nem értékel, ajánlattevőnek minden automata fajtára ajánlatot kell adnia.

A pályázat benyújtásának határideje:
2023. november 6. 10:00 óra

A pályázat benyújtásának helye:
Semmelweis Egyetem Vagyongazdálkodási Igazgatóságán (1085 Budapest, Rökk Szilárd u. 13. I. emelet 102. szoba) munkaidőben H-Cs 8-15, P 8-13.

A pályázati ajánlatok elbírálásának határideje, és az értesítés módja:
A pályázati ajánlatok elbírálására vonatkozó döntést az Ajánlatkérő hozza meg, a pályázat benyújtására megszabott határidőt követő, legfeljebb 60 napon belül. Ajánlatkérő jogosult a pályázat elbírálásának határidejét – az érintettek egyidejű értesítése mellett – egy alkalommal legfeljebb 30 nappal meghosszabbítani.

Ajánlatkérő a pályázókat a pályázat eredményéről az elbírálást követően, legfeljebb 8 napon belül, írásban értesíti a pályázók által megadott levelezési címen.

A pályázati eljárással kapcsolatban felmerült technikai kérdésekben felvilágosítás kérhető az Egyetem Vagyongazdálkodási Igazgatóságtól a 459-1500/57735 telefonszámon, illetve a [email protected] e-mail címen.