Nagykanizsán terjeszkedik a Stop.Shop

Vágólapra másolva!
Nagykanizsán nyitotta meg 11. bevásárlóparkját csütörtökön az osztrák tulajdonú Stop.Shop, amely a következő két évben összesen 20 üzletközpontra bővíti magyarországi hálózatát.
Vágólapra másolva!

A közel 9000 négyzetméter bérbeadható alapterülettel rendelkező nagykanizsai bevásárlóparkban nagyrészt külföldi tulajdonú hálózatok és kisebb részt magyar vállalkozások nyitottak újabb egységeket.

"Az üzlethelyiségek legnagyobb bérlője az 1400 négyzetméteren üzemelő Müller drogéria, a nyitást későbbre halasztó NewYorker divatbolt, valamint a Hervis sportáruház, de gyógyszertár is helyet kapott az új központban" - részletezte a bemutató sajtótájékoztatón Török Csaba, a Stop.Shop magyarországi ügyvezető igazgatója.

A társaság magyarországi és nemzetközi terjeszkedéséről a beruházó Center Invest ügyvezető igazgatója, Hans-Peter Frauenhoffer azt mondta, hogy az újabb üzletközpont megnyitásával a társaság Magyarországon már mintegy 100 ezer négyzetméter bérbe adható üzlethelyiséggel rendelkezik, eddigi beruházásaik értéke pedig megközelítőleg 50 milliárd forint.