Nem bírt az áruház a tömeggel

Vágólapra másolva!
Összesen három órán keresztül volt nyitva a ma megnyitott Electro World műszaki áruház, ugyanis nem bírtak a rengeteg vevővel, ezért fél egykor inkább úgy döntöttek, hogy bezárnak. A még mindig kint várakozó tömeget hangosbemondón kérték a rendőrök, hogy menjenek haza, mert az akciós készlet elfogyott. Az eladók ásványvizes palackokat dobáltak az elgyötört várakozóknak, akik azonban visszadobták az ásványvizeket, majdnem betörték az üzlet bejáratát. Többen összeverekedtek, sokan monoklival távoztak - jelentette az [origo] tudósítója.
Vágólapra másolva!

Fél egykor hangosbemondón közölték a műszaki áruház előtt várakozókkal, hogy menjenek haza, az üzlet bezár, mert az akciós áruk elfogytak. Ennek ellenére még mindig négy-ötszáz csalódott ember várakozik az üzlet előtt, abban reménykedve, hogy mégis beengedik őket.

Az [origo] helyszíni tudósítójának egy rendőr azonban elmondta, hogy nem fogyott el az összes akciós áru, csak a porszívó és a televízió, viszont többszázan vannak bent jelenleg is, és ma már csak őket szolgálják ki. A kiszolgálás nagyon lassan halad, mert sokáig tart a garanciajegyek érvényesítése, ezért az áruház vezetősége úgy döntött, hogy bezárják az áruházat, és ma már nem is nyitják ki.

Az [origo] helyszíni tudósítójának egy fiatalember elmondta, hogy reggel 9-kor érkezett, de nem sikerült bejutnia az üzletbe. "Soha többet nem jövök ide"- mondta az izzadt, összesározódott férfi, akinek a bejárattól egy méterre sikerült eljutnia.

Az egyik vevő, aki hat porszívóval, tévével, és számítógéppel távozott, elmondta, hogy tegnap este érkezett a műszaki áruház elé, ahol már sokan várakoztak. Az éjszakát az autóban töltötték. Reggel fél hétig mindenki fegyelmezetten várt, akkor azonban elterjedt, hogy az üzlet előtt pizzát osztanak, ekkor egyszerre kezdtek rohanni az emberek a bejárat felé, figyelmen kívül hagyva az érkezési sorrendet. Az áruház ajtaja kiszakadt, bentről a rendőrök két kézzel nyomták vissza a kint várakozó tömeget. A megviselt, de elégedett vevő az [origo]-nak elmondta: a gyerekeinek vette a sok porszívót, és nagyon jó vásárt csinált velük.

A reggeli várakozásnál többen megsérültek, amikor a sorban állók a magasba emelve adták hátra a bevásárlókosarakat, hogy annyival is előbbre legyenek. A kosarak több embert fejbe ütöttek- mondta az egyik vevő.

Az RTL Klub felvételein látszott amint a rendőrök az áruházban vásárolt áruval távoztak a helyszínről.

Korábban:

Egymástól marják el a tévéket - hisztéria Budaörsön

Közlekedési káosz az áruháznyitó miatt