Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Közlekedés - szerda délután<BR/>

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forgalomkorlátozások

Buda:

A XI. kerületben, a Bartók Béla út felújítása miatt több helyen forgalomkorlátozásra, illetve a forgalmi rend megváltoztatására kell számítani. A Budafoki utat a Szent Gellért tértől a Csiky utca felé egyirányúsították. A belső területek felé haladókat a Csiky utca-Bartók Béla út útvonalra terelik. A Bartók Béla úton a Kosztolányi Dezső tér után mindkét irányban csak a villamos-pályán közlekedhetnek. A Műegyetem rakparton az Egyetem felöli oldalon nem közlekedhetnek és az útszegély mellett, valamint a parkolóban tilos megállni.

A XII. kerületben a Győri úton, a Kléh István utcában, a Tartsay Vilmos utcában, a Királyhágó téren és a Hertelendy utcában TILOS MEGÁLLNI a táblákkal jelzett szakaszokon 18.00 óráig.

A Városmajor utcában a Szamos utca és a Csaba utca között a befelé vezető oldalt a Barabás-villa felújítása miatt leszűkítették. A munkaterület mellett irányonként csak egy sáv szabad.

A Hegyalja úton az Avar utcánál a BAH csomópont felé vezető külső sávot kábelfektetés miatt leszűkítették.

A Trombitás utat a Garas utcától a Pasaréti útig egyirányúsították.

A Tölgyfa utcában a Fekete Sas utca után az épülő irodaház mellett a jobb oldali sávot időszakosan elkerítik a forgalom elől, ezért a Margit körúton és a Tölgyfa utcában a híd felé gyakori a torlódás.

A Retek utcát a Káplár utca és a Fillér utca között lezárták.

A Bécsi úton az Óbudai temetőnél a városközpont felé, valamint a Testvérhegyi lejtő közelében útszűkületen kell áthajtani. A Pomázi út és a Szilva utca között a belső területek felé vezető sávokat szintén elkerítették a forgalom elől.

Pest:

A Vámház körúton a Fővám tér előtt a Szabadság híd felé vezető sávokat vízbekötés miatt lezárták. A munkaterület mellett a villamosvágányokra kell húzódni.

A Belvárosban a Piarista közön építkezés miatt továbbra sem haladhatnak át. Az Erzsébet hídra az Apáczai Csere János utca-Irányi utca-Károlyi Mihály utca-Ferenciek tere útvonalon lehet eljutni.

A VI. kerületben a Rippl Rónai utcában a Szondi utca és a Lendvay utca között gépkocsival nem közlekedhetnek, mert tart a csatorna felújítása.

Szintén a VI. kerületben a Felső erdősorban a Benczúr utca és a Szalmás Piroska utca között félpályás útlezárás lassítja a haladást.

A VIII. kerületben a Vajda Péter utcában az Orczy út és a Bláthy Ottó utca között irányonként csak egy sávban közlekedhetnek.

A Lágymányosi híd pesti lehajtójánál forgalomérzékelő detektorokat helyeznek el, ezért útszűkületre számítsanak.

Kőbányán a Kada utcát a Mádi utca és a Sörgyár utca között csatorna-felújítás miatt lezártá, az Újhegyi utat a Kozma utcától a Maglódi útig egyirányúsították.

A Radnóti Miklós utcát a Hegedűs Gyula utcától a Visegrádi utcáig félszélességben lezárták és egyirányúsították, mert javítják a távfűtővezetéket. A Visegrádi utcát a Radnóti Miklós utcánál zárták le, így az a Balzac utcától zsákutca.

A XIV. kerületben a Róna utcában a Szugló utcánál a Thököly út felé vezető belső sávot elkerítették a forgalom elől.

Traffipax:

A fővárosban sehol sem traffipaxoznak a déli óráktól.

Vidéki utak:

A soproni határátkelőnél a belépő, Hegyeshalomnál a kilépő autósok fél óra várakozásra számítsanak.

Az 1-es főúton Biatorbágy előtt és Vértesszőlősön útépítés, Mosonmagyaróváron pedig benzinkútépítés okoz útszűkületet.

Az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán Érd és a balatonaligai csomópont között több szakaszon két-két szűkített sávon halad a forgalom. Budapest felé a balatonaligai, a szabadbattyáni, Székesfehérvárnál az agárdi, valamint a kápolnásnyéki csomópontban nem lehet le- és felhajtani.

A 4-es főúton Szolnokon a Szt. István hídon és Törökszentmiklósnál a burkolatot javítják. Jelentős torlódásra számíthatunk.

A 6-os főúton Százhalombattánál útépítés miatt várható fennakadás napközben. A baracsi elágazásnál hídjavítás miatt a fél útpályát lezárták.

Egerben a 25-ös főút mentén közműépítés miatt változott meg a forgalmi rend.

A 33-as főúton a Hortobágyon, útépítés miatt rendszeresek a fennakadások napközben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről