Rendőrökre támadtak a Fradi-szurkolók

Vágólapra másolva!
Összecsaptak a rendőrökkel a Ferencváros szurkolói, miután a csapat megnyerte a labdarúgó NB II. Keleti csoportját. Egy embert ellenszegülés, egyet pedig hivatalos személy elleni erőszak miatt állítottak elő, de a felvételek alapján további eljárások is várhatók.
Vágólapra másolva!

Ferencvárosi futballszurkolók csaptak össze rendőrökkel vasárnap este Budapesten, miután csapatuk győzött az aznapi meccsen - tájékoztatta az MTI-t Papp Judit, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. A szurkolók a meccs után busszal indultak haza, ám amikor észrevettek néhány újpesti szurkolót, leszálltak.

A rendőrök a helyszínen voltak, hogy megakadályozzák a rendbontást, ezért a ferencvárosi szurkolók végül a rendőrökkel csaptak össze. Egy embert kiemeltek a támadó csoportból, vele szemben rendőri intézkedés elleni ellenszegülés miatt indul eljárás. Egy másik embert, aki fejbe dobott egy rendőrt, hivatalos személy elleni erőszak miatt előállítottak.

A szurkolók ezután metróra szálltak, rendőrök kísérték őket a Népliget állomásig, ahol a randalírozók ismét rátámadtak a rendfenntartókra. Az újabb összecsapásban egy rendőr könnyebben megsérült. A helyszínen készült fényképek, valamint a térfigyelő kamerák felvételeinek kiértékelése után valószínűleg további személyek ellen is indulhat eljárás az ügyben.