Pereskedők verték össze egymást a Fővárosi Bíróságon

Vágólapra másolva!
Verekedés volt szerdán a Fővárosi Bíróságon, ahol egy per két résztvevője ugrott egymásnak. A verekedőkhöz rendőröket és mentőt is kellett hívni, de a rendőrség nem indít eljárást az ügyben.
Vágólapra másolva!

Összeverekedett két férfi szerdán a Fővárosi Bíróságon, az összetűzés miatt a rendőröket és mentőket is ki kellett hívni - közölte a bíróság sajtótitkársága. A verekedők, T. Péter és T. Tamás egy polgári peres eljárás tárgyalására érkeztek a bíróságra, de már a tárgyalóterem előterében összeszólalkoztak, majd összeverekedtek - olvasható a bíróság közleményben.

A bíróság dolgozói a verekedés láttán értesítették az őrszolgálatot, amely aztán a verekedők kérésére kihívta a rendőrséget. A rendőrök az esetről jegyzőkönyvet vettek fel, és mentőt hívtak, mivel mindkét férfi sérülésekre panaszkodott.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közölte, nem indít eljárást az ügyben, mert a könnyű testi sértés magánvádas bűncselekmény. A felek maguk dönthetnek arról, hogy kezdeményeznek-e eljárást.

Az [origo] megkereste a fővárosi bíróságot, hogy megtudja, milyen ügyben ment a bíróságra a két férfi és miért verekedtek össze, Marosi Antal, a bíróság szóvivője azonban közölte, hogy további részleteket nem adhatnak ki az ügyről.