Mégsem ismeri el a prostituált megölését a családapa

Vágólapra másolva!
A 35 éves városföldi férfi visszavonta a beismerő vallomását, és most már azt állítja, hogy mégsem ő gyilkolt meg késsel egy prostituáltat Kecskeméten.
Vágólapra másolva!

A nyomozási bíró előtt pénteken visszavonta beismerő vallomását az a 35 éves városföldi férfi, aki a rendőrségen korábban azt mondta, hogy november 2-án ő ölt meg egy késszúrással egy prostituáltat Kecskeméten. Kustos István ügyvéd - aki ellátta a nyomozási bíró előtt a háromgyermekes városföldi apa védelmét - elmondta: a férfi megváltoztatta korábbi vallomását, és a tárgyaláson azt közölte, hogy nem ő követte el a bűncselekményt.

Sárközy Szabolcs, a Kecskeméti Törvényszék szóvivője elmondta, hogy a gyilkossággal gyanúsított férfit a bíróság 30 napra előzetes letartóztatásba helyezte, mert az indoklás szerint fennáll a szökés és az elrejtőzés veszélye. A határozat jogerős, mert a férfi nem fellebbezett.

A rendőrség november 7-én közleményben, majd másnap sajtótájékoztatón jelentette be, hogy elfogtak egy 35 éves városföldi férfit, aki beismerte, hogy november 2-án az autójában megszúrt egy húszéves terhes prostituáltat, akinek a holttestét másnap reggel találták meg Kecskemét egyik utcájában. A nő a szívét és tüdejét ért késszúrás következtében halt meg.