A rendőrök feljelentették az agyonvert izsáki férfit

Vágólapra másolva!
Hivatalos személy elleni erőszak miatt feljelentette a rendőrség azt az izsáki férfit, akit hétfőn kihallgatás közben agyonvertek a rendőrök. A két rendőrt időközben előzetesbe helyezték.
Vágólapra másolva!

Hivatalos személy elleni erőszak miatt feljelentést tettek annak a két rendőrnek a felettesei, akiket azzal gyanúsítanak, hogy az intézkedésük alatt hétfőn meghalt egy előállított férfi az izsáki rendőrőrsön - írja a Nol.hu.

Mint arról korábban beszámoltunk, a negyvenhét éves Bara Józsefet lopás gyanújával állították elő hétfő este Orgoványon, majd az izsáki rendőrőrsre szállították, ahol a kihallgatás közben a férfi elhunyt. A két rendőr csaknem fél órán keresztül próbálta újraéleszteni, de ez nem sikerült, a Kecskemétről kiérkező mentősök pedig már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Csütörtökön a Kecskeméti Járásbíróság halált okozó testi sértés és kényszervallatás bűntettének gyanúja miatt harminc napra előzetes letartóztatásba helyezte a harmincéves B. Csongort, valamint társát, a huszonhat éves B. Viktort.

Az eset körülményeit felderítő helyszíni riportunkat itt olvashatják, amelyből többek között kiderül, hogy Fóliás Józsi miért jelentette fel a rendőrök által elkapott, majd agyonvert férfit.