Tarlós megint megfogta Vitézy Dávid kezét

Vágólapra másolva!
Tarlós és Vitézy közös közleményben jelentették be, hogy fel fognak lépni a Budapesten a BKK engedélye nélkül végzett közműmunkák ellen. 
Vágólapra másolva!

Engedély nélkül végeznek közműmunkákat a Szilágyi Erzsébet fasoron és a Krisztina körúton, ezzel jelentős forgalmi torlódást okoznak, ezért a BKK és a Fővárosi Önkormányzat közösen felszólították a Fővárosi Vízművek megbízásából dolgozó céget, hogy azonnali hatállyal fejezze be a munkát – közölte a BKK hétfőn.

A BKK hétfő reggelig adott engedélyt a munkára, de a cég nem fejezte be időre, és hatalmas dugót okozott. A Vitézy Dávid és Tarlós István által közösen szignózott közlemény megemlíti, hogy szombaton a Baross téren zárt le egy forgalmi sávot a tér átépítésének kivitelezője a BKK engedélye nélkül, ami drámaian lelassította a forgalmat.

A közlemény szerint „az elmúlt évtizedeket sajnos jellemezte az engedély nélküli munkavégzések következmények nélkül maradása. A hatékonyabb közútkezelői fellépés érdekében jogi eljárásokat kezdünk minden szabálytalanul dolgozó kivitelező ellen.”

Nem ez az első eset, hogy az elmúlt időszakban Vitézy Dávid nem várt segítséget kap Tarlós Istvántól. A főpolgármester a múlt héten dörgedelmes levélben fejezte ki nemtetszését a BKK főnökének munkájával kapcsolatban, és mellékelt a számára egy 20 tételből álló feladatlistát is, a feladatok elvégzéséről pedig folyamatos tájékoztatást vár el.