Reggelig zárva maradhat a Várhegy alatti Alagút

csőtörés, alagút
Budapest, 2015. július 22. Gyalogosok a Várhegy alatti alagútban, amelyet lezártak csőtörés miatt 2015. július 22-én. MTI Fotó: Lakatos Péter
Vágólapra másolva!
Csütörtök reggelig tart a budai Vár alatti Alagút lezárása, addig módosított útvonalon jár a 16-os és a 105-ös busz – közölte szerdán kora délután a Budapesti Közlekedési Központ.
Vágólapra másolva!

Várhatóan reggel hét órakor indulhat meg ezen a szakaszon a forgalom; addig a Lánchíd helyett az Erzsébet vagy a Margit híd használatát javasolják a közlekedőknek. Az alagút lezárása miatt a Pest felé tartó 16-os és 916-os busz, a 105-ös busz pedig mindkét irányban a Lánchíd utca – Apród utca – Krisztina körút útvonalon jár, míg a pesti végállomás felé tartva mindhárom járat a Krisztina tértől az Attila út – Dózsa György tér – Krisztina körút – Apród utca – Lánchíd utca – Clark Ádám tér – Lánchíd utca felé közlekedik.

Gyalogosok a Várhegy alatti alagútban, amelyet lezártak csőtörés miatt Forrás: MTI/Lakatos Péter

A Fővárosi Vízművek szóvivője korábban azt közölte: egy 500 milliméteres cső törött el az Alagút utcában szerda reggel, ezért a rendőrség lezárta a területet a forgalom elől.