A soroksári földrajztanárról azt állítják, perverz vicceket mesél az órán, jobb jegyet ajánl szexért, és célzásokat tesz a diáklányok nemi életére. Az egyik diák szülei feljelentést tettek az ügyben.

Szexuálisan zaklatja a rábízott diáklányokat a soroksári Qualitas Középiskola egyik tanára, állította a férfi egyik kolléganője vasárnap az RTL Klubnak. A tanárnőt hétfőn kirúgták, mondván, nem tanárhoz méltóan viselkedik, és elhanyagolja munkáját - hangzott el hétfő este az RTL Klub Híradójában.

Szexért jobb jegy

A tanárnő szerint a földrajztanár a faház mögé hívja a lányokat, cserébe jobb jegyet ajánl nekik, a tanórákon pedig vulgáris célzásokat tesz a szexuális életükre. Ugyanezt mondta egy diáklány is, aki maga kereste meg a Híradót. Elmondta: a zaklatással vádolt tanár "vagy nem tartja meg az óráit, vagy bejön, és perverz vicceket mesél”, és már neki is felajánlott szexért jobb jegyet.

Egyesével hívatták be a lányokat

A Híradó úgy tudja, egy másik diák szülei feljelentést is tettek az ügyben. A szülők szerint az igazgató hétfőn egyesével hívatta be a lányokat, hogy kikérdezze őket az ügyről. Az RTL-nek azt mondta, szerdán lesz meg a belső vizsgálat eredménye, mást nem kívánt kommentárként fűzni az ügyhöz.