Tagadja Nyerges, hogy összeverték egymást Simicskával a vadászházban

2017.01.14. 15:14

A Pesti Srácok nemrég arról írt, egy vadászaton Simicska Lajos, a Közgép tulajdonosa összeveszett és összeverekedett a cég elnökével, Nyerges Zsolttal. Most cáfolta ezt, szerinte még csak össze sem vesztek. Azt állítja, egyszerűen csak elfáradt.

A Pesti Srácok szerint Simicska a múlt hétvégét Nyergessel töltötte, egy Rajkához közeli vadászházban, itt vesztek és verekedtek össze egy esti beszélgetés közben. Állítólag 

Kusturica-filmbe illő jelenetek játszódtak le,

miután Nyerges közölte Simicskával: nem szeretné teljes vagyonát az értelmetlen harcra, köztük a Hír TV-s leigazolásokra és az Orbán Viktor miniszterelnök elleni bosszúhadjáratra fordítani,

miközben az éveken át százmilliárd forint fölötti éves bevételt produkáló Közgép Zrt. haldoklik.

Mellette távozott Németh Miklós vezérigazgató is. Nyerges most az Indexnek mindent tagadott, és arról beszélt, hogy bár a cég menedzsmentjéből távozott, a Közgépnek továbbra is tulajdonosa, és így Simicska üzlettársa marad.

Nyerges ZsoltForrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Azt mondta, azért távozik, mert elfáradt, "egy nagyvállalat irányítása folyamatos figyelmet és rengeteg energiát követel, amit már nem akartam vállalni. Az az igazság, hogy belefáradtunk az elmúlt évek mindennapi küzdelmeibe."

Inkább a hobbijainak élne, például többet sportolna. A Közgép új elnöke Vida Ildikó korábbi NAV-elnök lett.