Soros György Davosban kampánynyitót tartott

Horizontal HOMME D'AFFAIRES FORUM ECONOMIQUE ASSIS BUVANT
Hungarian-born US magnate and philanthropist George Soros attends an economic forum in Colombo on January 7, 2016. Sri Lanka’s new government is trying to woo investors after a year in office. AFP PHOTO / LAKRUWAN WANNIARACHCHI / AFP PHOTO / LAKRUWAN WANNIARACHCHI
Vágólapra másolva!
Soros György Davosban megtartotta valótlanságoktól hemzsegő és Magyarországra sértő kampánynyitó beszédét - kommentálta Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője az üzletember Világgazdasági Fórumon elhangzott nyilatkozatát pénteken sajtótájékoztatón.
Vágólapra másolva!

A kormánypárti politikus Soros György csütörtöki beszédét Magyarország szuverenitásával szembeni újabb támadásként értékelte, amelyben

a dollármilliárdos egyértelművé tette, hogy a magyar politikával és választással kapcsolatos álláspontját sajátos érdekei határozzák meg, és nem a nép, hanem a pénz hatalmában hisz.

Gulyás Gergely szerint politikai hovatartozástól függetlenül mindenkinek ki kell kérnie, hogy Magyarországot maffiaállamnak nevezzék.

Forrás: AFP/Lakruwan Wanniarachchi

Kijelentette: a magyar kormány valóban gátja a brüsszeli, bevándorlást támogató politikának. Soros György ugyanakkor kibékíthetetlen ellenfele a nemzetek alkotta Európának, és egy olyan európai egyesült államok megvalósulását akarja elérni, ahol a határok nem csupán az országok között, hanem az európai külső határok tekintetében is nyitottak. Ennek azonban a magyar kormány útjában áll.

- fűzte hozzá a Fidesz frakcióvezetője.Azt mondta, Soros György ismét azt bizonyította, hogy Magyarországgal kapcsolatban nem képes objektív véleményalkotásra, mert túlságosan sérelmesnek tartja, hogy bevándorláspolitikai elképzeléseit itt nem tudja érvényesíteni.