Csak ócska színjáték az ellenzéki huzavona

2018.03.22. 06:32

A hónapok óta tartó ellenzéki huzavona csak egy ócska, a választókat megtéveszteni szándékozó színjáték - mondta a Magyar Hírlapnak adott interjúban Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke.

A csütörtöki lapszámban hangsúlyozta: ők az embereket akarják elérni, nem pedig azt hallgatni, hogy kinek kivel kellene összefogni a Soros-féle elképzelések megvalósítására.

Arra a felvetésre, miszerint az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek kifogásolják, hogy Orbán Viktor nem vitázik velük, leszögezte: semmi értelme, hiszen már minden szereplő egyértelművé tette, hogy mit képvisel a legfontosabb kérdésekben. "Mi azt a munkát szeretnénk az emberekkel együtt tovább folytatni, amibe 2010-ben belekezdtünk, ők a 2010 előtti világot állítanák vissza" - mondta az alelnök.
Németh Szilárd kiemelte: a három hét múlva esedékes választás igazi tétje az, hogy "bevándorlóország leszünk, vagy megmaradunk magyar Magyarországnak." Ezért ez a döntés nem is négy évről, hanem évtizedekről fog szólni.

Hozzátette: az oktatás, az egészségügy, a szociális ellátás fejlesztése, a nyugdíjak értékállósága, a bérek emelése akkor lehetséges, ha a magyar emberek által megtermelt és befizetett adóforintokat nem a bevándorlókra, hanem a magyar családokra, pedagógusokra, orvosokra, nővérekre, ápolókra és nyugdíjasokra tudják költeni.

A hódmezővásárhelyi időközi polgármester-választás kapcsán elmondta: nagyon helyes, hogy a Fideszben megszólalt a vekker, hiszen elszántság, bátorság és kitartás nélkül nem lehet győzni.