Egy medencéhez láncolták Szebeni Istvánt

2018.04.06. 17:54

Szebeni Istvántól az utóbbi időben megszokhattuk, hogy folyamatosan extrém, számára új dolgokat próbál ki. A műsorvezető most Hévízen töltött el egy kis időt, de arra nagy valószínűséggel ő sem számított, hogy a pihenésének akasztás lesz a vége.

Szebeni István magyar wellness szállodákat tesztel, élményeiről pedig videóban számol be. Ezúttal Hévízen járt, az ott szerzett tapasztalatairól vlogjában mesél.

Ezúttal a műsorvezető nem a kényeztető masszázsok közül választott, hanem a különböző ízületi problémáira kereste a megoldást. Ennek eredményeképp úgy döntött, igénybe veszi egy csontkovács segítségét.

Amikor a masszőrt megláttam, mondhatnám, hogy Thor és Hulk unokaöccsét láttam benne, egyben. Egyetlen ép porcikám sem maradt, ellenben azóta semmim sem fáj. - mesélte Szebeni István.

Minden fájdalma elmúlt a kezelés utánForrás: Origo

Mindezek után azért némi lazítás is kijárt Szebeni Istvánnak, így egy különleges pecsétmasszázson is részt vett. Ami viszont ezután következett, arra ő sem számított. Életében először kipróbálta a súlyfürdőt, melynek lényege, hogy a nyakra feltett merevítőn kívül semmi más nem tartja a testet, így kell 15 percet eltölteni a medencében.

Ez felér szinte egy akasztással. Merthogy szó szerint ez történik. Lógsz a vízben, és konkrétan csak a nyakadnál tart egy merevítő. Hogy ebben mi a különleges és nehéz? Aki kipróbálja, meglátja, hogy nem egy könnyű mutatvány, jól megnyújt. – tette hozzá a műsorvezető.

Nyakánál fogva lógott a műsorvezetőForrás: Origo

Hogy mi minden történt még Szebeni Istvánnal, az kiderül az alábbi videóból.

Szebeni István élményeit YouTube-csatornáján megjelenő vlogjában és Facebook oldalán lehet
követni.