Négy diákját is összeverte egy osztálykiránduláson egy tanár. Végül rendőrt kellett hívni, hogy megfékezzék a tanárt. Mielőtt megütötte a diákokat, egy lányt az ölébe ültetett és fogdosta, több lánytól pedig azt kérte, ha strandra mennek, küldjenek neki bikinis fotót. A szülők feljelentették az agresszív tanárt, az iskolából pedig állítólag kirúgták. 

Osztálykiránduláson voltak az egyik veszprémi szakgimnázium és szakközépiskola tanulói a Balatonon.

Az egyik felügyelő tanár a diákok szerint egész nap röviditalokat és sört ivott,

majd este 11 óra körül őrjöngeni kezdett velük a szállásukon, mert zavarta a zaj, amit lefekvéshez készülődve a diákok csaptak.

Elkezdett velünk kiabálni, hogy feküdjünk le aludni most azonnal, majd az egyik osztálytársam az elindult kifelé a mosdóba, és jött vele szembe a tanár, majd annyit kérdezett tőle, hogy mi a helyzet tanár úr. A tanár erre nem válaszolt, hanem adott neki rögtön két pofont, ezután benézett a szobánkba, berohant a tanár, viszont ezt még megelőzte az, hogy az egyik barátom a két pofon hallatára megindult kifelé a szobából, hogy megnézze mi történt, ekkor a tanár ököllel beütötte a szobába, a mellkasánál megütötte"

- mondta el a Tényeknek az egyik diák. 

Ezután ütötte meg a szobában a combján Martint, és egy másik fiút is. Közben végig olyanokat üvöltött a tanulóknak, mint például "dögöljetek meg", és hogy "megöllek titeket". A combon ütött fiú anyja a Music FM reggeli műsorában, az Önindítóban beszélt először a borzalmas osztálykirándulásról. Amikor a fia a kirándulásról hazaért, kórházba vitték, és látleletet vetettek.

"Az én fiamnak a combja sérült meg, ott ütötte meg a tanár. A combcsont zúzódott, nyomásra érzékeny, külsérelmi nyomok nincsenek."

A diákok azt mondják, hogy korábban ugyanaz a tanár az ölébe ültetett egy lányt, akit fogdosott is. A többi diáklánynak pedig azt mondta, hogy ha strandra mennek, ne felejtsenek el neki bikinis fotót küldeni magukról. A férfi Facebook-oldalán van egy nyilvános fotó, amelyen két diáklány között áll. A kép mellé ezt írta:

"Egyébként a tanítványaim... fiatalon tartanak."

A tanár egy nyugdíjas rendőr, akit kedden öt szülő is feljelentett. Ezt a rendőrség is megerősítette a Tények megkeresésére.

Úgy tudni, hogy a tanárt kirúgták.