Szebeni István a hideg és a már túl meleg időjárás elől is Magyarország legmagasabban fekvő szállodájába menekül, Galyatetőre. Az Echo Tv műsorvezetője télen még hógolyókat dobált a szálloda kültéri jakuzzijából, most viszont a napozásé volt a főszerep. A halpedikűr ezúttal elmaradt. 

Ebből a jakuzziból télen még hógolyókat dobált a műsorvezetőForrás: Origo

A műsorvezető magyar wellness szállodákat tesztel, élményeiről pedig egy vlogon keresztül számol be. Elsőként Magyarország legmagasabban fekvő szállodáját látogatta meg Galyatetőn, az ott szerzett tapasztalatairól mesélt videójában, ezúttal pedig visszatért a helyszínre, hogy a szálloda és környékének nyári arcát is meg tudja mutatni.

Zöldülnek a fák, minden tökéletes egy klassz kiránduláshoz, kikapcsolódáshoz. Kimentem a szobám erkélyére, lenyűgöző látvány fogadott, fél Észak-Kelet-Magyarországot belátni, miközben hallgatom a madarak csicsergését. Fantasztikus - mesélte a műsorvezető első érzéseit, miután visszatért a már jól ismert szállodába.

Télen az erdőre nézett a szobája, most viszont a szálloda belső kertjét láthattaForrás: Origo

A legutóbbi alkalommal ellentétben ezúttal elmaradt a halpedikűr, de azért így sem unatkozott egy percet sem Szebeni István. 

A kinti jakuzziban télen még hógolyókat dobáltam, most pedig süttettem az arcom a napon. Hosszú órákat képes az ember elücsörögni benne, és csak élvezni, hogy itt lehet. Páratlan. Sétálsz egy nagyot az erdőben, megeteted a vadasparkban a muflont, szarvasokat, ez hatalmas élmény. A parkban még egy kalandpark is található, ami gyerekeknek kiváló szórakozás. A szálloda gigantikus teraszán sétálva pedig azon gondolkozik az ember amikor körbenéz, hogy hálás a sorsnak, hogy mindez a szeme el tárul" - mesélte nyári élményeit a szállodával kapcsolatban a műsorvezető. 

 Hogy mi minden történt még Szebeni Istvánnal, az kiderül az alábbi videóból.

Szebeni István élményeit YouTube-csatornáján megjelenő vlogjában és Facebook oldalán lehet követni.