Az encsi gázoló meglátogatta az elütött kislányt

2018.10.15. 11:38

Múlt hét szerdán egy 52 éves asszony elgázolt egy kislányt Encsen. Ezek után a lány rokonai rátámadtak. Az asszony meglátogatta a kórházban a kislányt, ahol a szülők is ott voltak – írja a Ripost.

Az asszony a kórház előtt találkozott a lány apjával, aki a gázolás után szintén megtámadta őt.

Sírva elmondta a férfinak, hogy nem akarta bántani a kislányt, azért állt meg, hogy segítsen, mégis megtámadták és többször megütötték.

Az apa végighallgatta az asszonyt, nem szólt egy szót sem – írja a Ripost.

Ezek után a kórház folyosóján az asszony azért imádkozott, hogy lássa lélegezni a kislányt. Amikor meglátta a kislányt, sírva megfogta a kezét.

Nagyon sajnálom! Nem akartalak bántani, nem láttalak! Kérlek, bocsáss meg! Hoztam neked ajándékot – mondta az asszony a gyereknek, aki mosolyogva átvette az ajándékot.

A kislánnyal a kórházban volt az anyja is, aki a lapnak elmondta, hogy régóta ismerik a nőt, és a szívük mélyén tudják, hogy nem szándékosan ütötte el a lányukat.

Ahogyan korábban megírtuk, múlt héten szerdán egy nő szabályosan közlekedett a Borsod megyei Encsen, amikor egy kislány játék közben az autója elé ugrott. Az asszony már nem tudott megállni, elgázolta a gyereket. Egyből kiszállt az autóból, hogy segítsen, de a lány rokonai rátámadtak, az egyik fogát is kiverték.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK