Lengyelország
ÉLŐ
Hollandia

Puzsér, az üvöltöző politikai kalandor

Puzsér Róbert
Vágólapra másolva!
Apáti Bence műsorvezető a HírTV Főhős című műsorában Karácsony Gergely után Puzsér Róbert humorista főpolgármester-önjelölt botrányhős életútját dolgozta fel. Puzsér az, akinek „programja” egyetlen mondatból áll, és még ezzel is van esélye arra, hogy ő legyen a baloldal jelöltje. 
Vágólapra másolva!

Losonczi Kata szerkesztő úgy jellemezte Puzsér Róbertet: rá mindenki úgy emlékszik, mint egy ordító, másokat ledaráló emberre.

Puzsér Róbert Forrás: Facebook

Deák Dániel politológus kifejtette, hogy Puzsér Róbertnek semmilyen politikai tapasztalata nincsen, egyfajta botrányhősként viselkedett az elmúlt időszakban. Így természetesen semmilyen városvezetési jártassága sincs, annak ellenére, hogy főpolgármester szeretne lenni.

- mondta Deák Dániel.

Pindroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa szerint Puzsér csak okoskodik, és jelenleg politikai outsiderkedőből beállt félig politikusnak. Az újságíró megjegyezte, hogy a botrányhős nem egy integráló személyiség.

Balról jött és balra tart

Puzsér balról jött, de ott kakukktojás volt, és bár néha úgy tűnt, jobboldalra mégsem tévedt át soha - idézte fel a botrányhős előéletét Apáti Bence.

A műsor bemutatta Puzsér első televíziós szereplését, amely során a botrányhős a szoci-liberális MTV-ben szerepelt egy beszélgetős műsorban, olyanok társaságában mint Para-Kovács vagy épp Soros blogjának szerzője, Szily László.

Ezután volt egy újabb elhalt próbálkozása az Anettka-féle Budapest TV-ben, ahol elvileg az értelmiséget akarták pukkasztani, de ahogy a műsorban mondták „Puzsér még a Budapest TV-nek is sok volt.”

Puzsér ellentmondásosságáról mindent elmond, hogy elvileg elhányja magát a bulvártól, de több ilyen jellegű műsorban is szerepelt. Még egy "Szelfi" című valóságshow-ba is elment.

A Hírtv irányváltását követően beállt a Simicska táborba, ahol még saját műsort is kapott, de a Szabadfogás című műsor állandó vendége is volt.

Ebben az időben Vona Gáborral is nagyon összebarátkoztak, többek közt közös műsort is készítettek, mióta Vona videóblogger lett.

Apáti Bence felidézte Puzsér Huth Gergellyel megrendezett vitáját, ahol újfent kitűnt Puzsér Róbert egyik fő tulajdonsága:

Jelenleg pedig Budapest főpolgármester-jelöltjének jelentkezett be, egy egymondatos programmal.

Horváth Csaba Puzsér Róbert Karácsony Gergely Forrás: Origo/MTI

Mindenhol elmondja a „Sétáló Budapest” koncepcióját, azaz hogy ő a belvárosi gyaloglás híve és azt támogatná főpolgármesterként. Azonban egy alkalommal ezzel is csúnyán lebukott, ugyanis egy interjúra mégiscsak autóval ment.

Íme a teljes adás:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről