Emberrablók tarthatnak fogva egy terhes nőt

2019.01.03. 10:38

A budapesti Alföldi Mariannának testvérével és az anyjával együtt veszett nyoma december 21-én. A nő terhes, párjával az esküvőjüket tervezték. A férfi szerint a nőt emberrablók tartják fogva – írja a Bors.

A nő a testvérével és az anyjával együtt Szőnybe indult aznap, amikor eltűnt. Egy albérletet akartak kivenni együtt, de állítólag már a településre sem érkeztek meg.Az már kiderült, hogy az összes iratuk és az albérletre szánt pénzük is eltűnt velük együtt, a terhes nő párja, K. Gyula bejelentést tett a rendőrségen – írja a Bors.

A férfi biztos benne, hogy a nőt fogva tartják

Alföldi Marianna 8 hetes terhes volt, amikor nyoma veszett. A férfi biztos benne, hogy a nő nem hagyta volna el.

Az biztos, hogy nem önszántából ment oda, ahol most van. Semmi nem utalt arra, hogy el akarna hagyni, boldogok voltunk, szeretjük egymást, és nagyon várjuk a születendő gyermekünket. – mondta a lapnak a férfi, majd hozzátette, hogy össze akartak házasodni, éppen az eltűnése előtt mentek el a nő menyasszonyi ruhájáért. December 21-e óta K. Gyula egyszer elérte telefonon a nőt, de csak egy percre.

Biztos vagyok benne, hogy albérlet ígéretével csalták el valahova. Ugyanis ha végre találunk egy megfelelő albérletet, akkor ő visszakaphatta volna a három gyermekét, akiket ideiglenesen elvettek tőle. Én rokkant vagyok, de jövő héten kezdek új munkahelyen, Mariannának is van tisztességes munkája– mondta K. Gyula.

A férfinak van elképzelése arról, hol lehet. Szerinte Győr közelében kellene keresni kedvesét a rokonaival együtt. A család ismerősei úgy tudják, Alföldi Marianna anyja és testvére is enyhén szellemi fogyatékos.

Az öccsét, Tamást és az édesanyját is Marianna és Gyula tartja el, nagy szükségük van minden pénzre. Biztosak vagyunk benne, csak úgy tudták elcsalni innen, hogy lakhatást vagy jól fizető állást ígértek neki, most pedig bajban van

– mondta a lapnak az egyik ismerős.