Válogatott trágárságokat írt a Jobbik volt képviselője a Facebookon

Egyed Zsolt Jobbik
Vágólapra másolva!
Egyed Zsolt miután mindössze 22 szavazatot kapott Sajószentpéteren, a Facebookon válogatott trágárságokkal, szidalmakkal kezdett el tombolni, aminek leginkább a vele szemben kritikus kommentelők itták meg a levét. A jobbikos politikus megmutatta, hogy pártja verhetetlen bunkóságban és a kocsmai stílusú szájkaratéban.
Vágólapra másolva!

Január közepén időközi választást tartottak Sajószentpéter 1. számú egyéni választókerületében, ahol a jobbikos Egyed Zsolt is elindult. Utólag ez elég nagy hibának bizonyult, hiszen mindössze 22 szavazatot kapott úgy, hogy a voksolást megelőzően győzelemre esélyesnek tartotta magát. Annak fényében, hogy Borsod-Abaúj-Zemplén megyére a Jobbik vezetősége erős bástyaként tekint, Egyed eredménye komoly csalódást jelentett mind a politikus, mind pártja számára. Ezt nem rejtette véka alá Egyed, aki a kudarcos választási szereplés után válogatott szidalmakkal, trágárságokkal és káromkodásokkal kezdett el tombolni Facebookon, aminek a vele szemben kritikus kommentelők látták leginkább a kárát.

Miután egy Facebook-hozzászóló emlékeztette a sajószentpéteri időközi választásra, és az elért 22 szavazatra, a jobbikos politikus nemes egyszerűséggel a következő kérdést tette fel neki:

– írta.

Forrás: Facebook

Egy újabb vitába belemenve pedig lesenkizte az egyik hozzászólót, csupán azért, mert nem értett vele egyet.

Forrás: Facebook

Egyed Zsolt egészen 2018-ig a Jobbik országgyűlési képviselője volt.