Nápolyiért gyilkolták meg a nyugdíjast

A gyanúsítottak egy vascsővel leütötték a 66 éves férfit, aki a kórházba szállítását követően életét vesztette. A hajdú-bihari rendőrök elfogták a feltételezett elkövetőket.
Vágólapra másolva!
Két maszkos kamasz fiatal május 13-án ment be egy hajdúhadházi ház udvarára, ahol vascsővel ütötték le a ház tulajdonosát, egy 66 éves férfit. Bementek a házba, ahonnan pénzt és egy zacskó nápolyit vittek el. A megtámadott férfi olyan súlyosan megsérült, hogy meghalt. A rendőrök pár nap múlva elfogták a fiatalokat. A bíróság ma elrendelte a letartóztatásukat.
Vágólapra másolva!

Az idős férfi a kutyájuk ugatására ment ki a kertjükbe. Meglátta a két fiatal fiút, akik maszkban voltak és azonnal rátámadtak. Leütötték egy vascsővel, aztán bementek a házba, ahol a férfi feleségét is megfenyegették. Aztán átkutatták a házat, pénzt keresve. Találtak is: 6000 ezer forinttal és egy zacskó édességgel mentek el - írja a Police.hu.

Forrás: Police.hu

Az asszony kihívta a rendőröket, akik azonnal a helyszínre mentek. Mentőt hívtak az idős férfihez, aki életveszélyesen megsérült a támadásban.

A megtámadott férfit kórházba vitték, de olyan súlyosak voltak a sérülései, hogy az életét már nem lehetett megmenteni.

Forrás: Police.hu

A nyomozók hajtóvadászatot indítottak a támadók ellen, ami pár nap alatt eredményre is vezetett: május 16-án elfogták a helyi fiatalokat, és további két társukat is.

A nyomozók a 15, 16, valamint 17 éves fiúkat gyanúsítottként kihallgatták, és őrizetbe vették őket, a bíróság pedig ma rendelte el a letartóztatásukat.

Gyilkosság gyanúja miatt indítottak nyomozást a négy fiatalkorúval szemben.