Nápolyiért gyilkolták meg a nyugdíjast

2019.05.19. 13:23

Két maszkos kamasz fiatal május 13-án ment be egy hajdúhadházi ház udvarára, ahol vascsővel ütötték le a ház tulajdonosát, egy 66 éves férfit. Bementek a házba, ahonnan pénzt és egy zacskó nápolyit vittek el. A megtámadott férfi olyan súlyosan megsérült, hogy meghalt. A rendőrök pár nap múlva elfogták a fiatalokat. A bíróság ma elrendelte a letartóztatásukat.

Az idős férfi a kutyájuk ugatására ment ki a kertjükbe. Meglátta a két fiatal fiút, akik maszkban voltak és azonnal rátámadtak. Leütötték egy vascsővel, aztán bementek a házba, ahol a férfi feleségét is megfenyegették. Aztán átkutatták a házat, pénzt keresve. Találtak is: 6000 ezer forinttal és egy zacskó édességgel mentek el - írja a Police.hu. 

Forrás: Police.hu

Az asszony kihívta a rendőröket, akik azonnal a helyszínre mentek. Mentőt hívtak az idős férfihez, aki életveszélyesen megsérült a támadásban. 

A megtámadott férfit kórházba vitték, de olyan súlyosak voltak a sérülései, hogy az életét már nem lehetett megmenteni. 

Forrás: Police.hu

A nyomozók hajtóvadászatot indítottak a támadók ellen, ami pár nap alatt eredményre is vezetett:  május 16-án elfogták a helyi fiatalokat, és további két társukat is. 

A nyomozók a 15, 16, valamint 17 éves fiúkat gyanúsítottként kihallgatták, és őrizetbe vették őket, a bíróság pedig ma rendelte el a letartóztatásukat. 

Gyilkosság gyanúja miatt indítottak nyomozást a négy fiatalkorúval szemben.