A férfi, akit halálra vertek, állítólag lopott az egyik támadójától. Ezért kezdték el ütni az egyik bevásárlóközpont mosdójában. Először csak egyikük, aztán már mind a ketten. Véresre verték, aztán megmosdatták és mentőt hívtak hozzá. A férfi kórházba került, de az életét már nem lehetett megmenteni.

A vádirat szerint a két barát, egy 25 és egy 29 éves férfi 2017 novemberében egy XIII. kerületi hipermarketben összetalálkoztak egy másik férfival. Utóbbi állítólag korábban többször lopott a fiatalabb férfitól, aki emiatt már többször megverte. Akkor is számon kérte,a férfit, aki részeg volt, és alig tudott válaszolni. A fiatalabb férfi ezért verni kezdte. Ezt akkor sem hagyta abba, amikor a másik férfi már a földön fekve vérzett.A 29 éves férfi előbb csak abban segített, hogy figyelte, hogy senki se vegye észre a verést, de aztán ő is többször ütött.
A két férfi később megmosdatta a vérben úszó férfit, aztán mentőt hívtak hozzá. A mentősök azonnal kórházba vitték a brutálisan összevert férfit, akit azonnal meg is műtöttek, de olyan súlyosak voltak a sérülései, hogy tíz napon belül meghalt.
A támadók, amíg nem tudták meg, hogy a férfi meghalt, több embernek is dicsekedtek azzal, hogy megverték ismerősüket.

A most is letartóztatásban lévő két férfi ellen most emeltek vádat.