Rejtélyes haláleset Balatonbogláron: hova tűnt az elgázolt férfi mobilja?

Vágólapra másolva!
Augusztus 17-én halálra gázolt a vonat egy férfit Balatonbogláron. Telefonjának adatai alapján végigkövethető az esti útja, de van egy részlet, amelyet homály fed. A gázolás után a telefon "mozgásban maradt", nagyjából negyedórán keresztül. A család szeretné megtudni, mi történt abban a tizenöt percben. A testvére a közösségi oldalon keres szemtanúkat – írja a Ripost.
Vágólapra másolva!

A 21 éves Zoltán Szabadbattyánban élt és Budapesten dolgozott. Halálának estéjén egyedül ment az egyik balatonboglári szórakozóhelyre, és egyedül is távozott onnan hajnali fél három körül.

"Nem tudjuk, kivel és hol volt 2:36 és 4:17 között.

A telefonja szerint érintette a Kodály Zoltán utcát, Tinódi utcát, Vörösmarty térnél SoLi Biszto és a Termelői piac környékét, a Vikár Béla utcát és egy füves placcon is tartózkodott az Arany Kígyó Gyógyszertár mögötti részen és a használt autó kereskedésnél jött el, itt véget ér az útvonala..." – írja a bejegyzésében a férfi testvére. Ezek alapján Zoltán nagyjából két kilométert sétált, majd át akart menni a síneken, ahol elgázolta a vonat.

A baleset 3:58-kor történt, de a telefonja szerint még 4:17-ig tovább gyalogolt.

Emiatt keres a család szemtanúkat, szeretnék megtudni, hogy mi történt pontosan.

A Ripost az esettel kapcsolatban megkereste dr. Hornyák Olivér igazságügyi informatikai szakértőt.

– mondta a szakértő. A rendőrség szerint nem történt bűncselekmény. Közigazgatási eljárásban vizsgálják az esetet.