Berki Krisztián az egyik programpontjának ellopásával vádolta meg Karácsony Gergelyt

2019.09.23. 14:57

Berki Krisztián ismét nekiment vetélytársának, Karácsony Gergelynek, akit azzal vádolt meg, hogy ellopta az egyik programpontját. Az alkalmatlan főpolgármester-jelöltek csatája folytatódik: kész vicc, de már a programokon is marakodnak.

Karácsony Gergely nemcsak Puzséréktól lopott, hanem tőlem is

- írta felháborodottan Berki Krisztián hétfőn a közösségi médiában. A főpolgármester-jelölt azt kifogásolta, hogy Karácsony a tegnapi programbemutatóján azzal kezdett el kampányolni, hogy 14 év alatt ingyenes lesz a budapesti tömegközlekedés. "Bár azt nem mondta el, hogy miből, de én azt is elmondtam, hogyan tenném mindenki számára ingyenessé a BKV-t." - vázolta saját elképzeléseit Berki, aki a Beatrice egyik számával üzent Karácsonynak:

Aki hazudik, az csal, aki hazudik, az lop!"

A botrányceleb egyúttal arra kérte a budapestieket, hogy ne feledjék, "az eredeti festmény mindig többet ér, mint a másolat", és így október 13-án szavazzanak rá.

Nem ez volt az első csörte a felek között, a napokban Berki több olyan videót is közzétett, amellyel arra hívta fel a figyelmet, hogy áldatlan állapotok uralkodnak a Karácsony által irányított Zuglóban. A politikus-celeb később amiatt is bírálta ellenfelét, hogy nem hajlandó vitázni vele. "Az idegesség, a feszültség miatt nem jön el, a vetélytársaival nem hajlandó leülni, pedig szeretne elindulni egy választáson, szeretne ott lenni, képviselni embereket." - nyilatkozta az M1 Aktuális csatornának. Mint ismert, bár korábban elfogadta a csatorna meghívását, miután megtudta, hogy Puzsér Róbert, független főpolgármester-jelölttel, és Berki Krisztiánnal is összefuthat a stúdióban, lemondta azt.

Puzsér Róbert már korábban beszállt a programokkal kapcsolatos marakodásba, többször is azzal vádolta meg Karácsonyt, hogy átemelte Budapest-programjának egyes pontjait, a sajátjába, különösen a zöld koncepciójának lenyúlását kifogásolta.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK