Berki Krisztián az egyik programpontjának ellopásával vádolta meg Karácsony Gergelyt

Vágólapra másolva!
Berki Krisztián ismét nekiment vetélytársának, Karácsony Gergelynek, akit azzal vádolt meg, hogy ellopta az egyik programpontját. Az alkalmatlan főpolgármester-jelöltek csatája folytatódik: kész vicc, de már a programokon is marakodnak.
Vágólapra másolva!

- írta felháborodottan Berki Krisztián hétfőn a közösségi médiában. A főpolgármester-jelölt azt kifogásolta, hogy Karácsony a tegnapi programbemutatóján azzal kezdett el kampányolni, hogy 14 év alatt ingyenes lesz a budapesti tömegközlekedés. "Bár azt nem mondta el, hogy miből, de én azt is elmondtam, hogyan tenném mindenki számára ingyenessé a BKV-t." - vázolta saját elképzeléseit Berki, aki a Beatrice egyik számával üzent Karácsonynak:

A botrányceleb egyúttal arra kérte a budapestieket, hogy ne feledjék, "az eredeti festmény mindig többet ér, mint a másolat", és így október 13-án szavazzanak rá.

Nem ez volt az első csörte a felek között, a napokban Berki több olyan videót is közzétett, amellyel arra hívta fel a figyelmet, hogy áldatlan állapotok uralkodnak a Karácsony által irányított Zuglóban. A politikus-celeb később amiatt is bírálta ellenfelét, hogy nem hajlandó vitázni vele. "Az idegesség, a feszültség miatt nem jön el, a vetélytársaival nem hajlandó leülni, pedig szeretne elindulni egy választáson, szeretne ott lenni, képviselni embereket." - nyilatkozta az M1 Aktuális csatornának. Mint ismert, bár korábban elfogadta a csatorna meghívását, miután megtudta, hogy Puzsér Róbert, független főpolgármester-jelölttel, és Berki Krisztiánnal is összefuthat a stúdióban, lemondta azt.

Puzsér Róbert már korábban beszállt a programokkal kapcsolatos marakodásba, többször is azzal vádolta meg Karácsonyt, hogy átemelte Budapest-programjának egyes pontjait, a sajátjába, különösen a zöld koncepciójának lenyúlását kifogásolta.