Hová tűnhetett el 600 millió forint két nap alatt Karácsony kerületében?

KARÁCSONY Gergely
Budapest, 2019. szeptember 18. Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelölt (b3) beszél, mellette Őrsi Gergely, a II. kerület MSZP-s képviselője, az ellenzék II. kerületi közös polgármesterjelöltje (b4) és Szalai Kriszta színész, írónő, II. kerületi képviselőjelölt (b6) az Átrium színház előtt, a budapesti Margit körúton 2019. szeptember 18-án tartott sajtótájékoztatón. Karácsony Gergely főpolgármesterként pályázati alapot hozna létre a fővárosi független színházak, művészeti műhelyek támogatására. MTI/Bruzák Noémi
Vágólapra másolva!
Elképesztő hazugságspirálba került a teljesen alkalmatlan Karácsony Gergely Zugló pénzügyi helyzetével kapcsolatban. A főpolgármester-jelölt két napja még azt állította, hogy 1,3 milliárd forint van a kerület számláján, míg múlt szombaton még két milliárd forint volt. Hová tűnhetett el hirtelen 600 millió forint?
Vágólapra másolva!

Karácsony Gergely állításával szemben nem félmilliárdos hiánnyal, hanem több mint kétmilliárd forintos többlettel vehette át a zuglói önkormányzat vezetését – reagált a baloldal főpolgármester-jelöltjének állítására Rozgonyi Zoltán, a kormánypártok XIV. kerületi polgármesterjelöltje. A jelenlegi alpolgármester azt is kiemelte: a korábbi baloldali városvezetések által felhalmozott, csaknem nyolcmilliárdos adósságot az Orbán-kormány fizette ki, így adósság sem volt 2014 őszén - írta a Magyar Nemzet.

tette hozzá a Rozgonyi.

Összevissza beszél a teljesen alkalmatlan főpolgármester-jelölt arról, hogy is áll Zugló pénzügyi helyzete Forrás: MTI/Bruzák Noémi

Rozgonyi Zoltán Facebook-bejegyzéséhez csatolta a 2014. október 27-i átadás napján lekért, az OTP-nél vezetett önkormányzati folyószámla egyenlegét is, ami bizonyítja, hogy

Karácsony Gergely megint nem mondott igazat.

Legutóbb, kedden a saját önkormányzatának szombati, kétmilliárd forintos számlaegyenlegről szóló közleményét hazudtolta meg a Párbeszéd polgármestere, azt állítva, hogy ezzel szemben csak 1,345 milliárd forintja van a kerületnek.

Továbbra is kérdés, hogy hova tűnt el két nap alatt Zugló számlájáról mintegy hatszázmillió forint, illetve hogy ki mondott igazat, a baloldal főpolgármester-jelöltje vagy az általa vezetett önkormányzat.

Lepusztult városrészek Zuglóban

A botrányos parkolási rendszer mellett lepusztult városrészek és romló közbiztonság Karácsony Gergely polgármesteri tevékenységének eredménye Zuglóban. Hegyekben álló szemét, fecskendők és használt óvszerek hevernek,

Zugló egyes közterületeinek állapota kirívóan leromlott az elmúlt években.

A Magyar Nemzet stábja nemrég egy civil bloggerrel bejárt pár rémisztő állapotban lévő helyszínt, volt, ahol azt mondta nekik egy arra járó, hogy csak harci kutyával merészkednek arra a környékre sötétedés után.

Soros emberei tolják előre Karácsonyt

Mint arról korábban beszámoltunk, komoly érdekek fűződnek ahhoz a liberális oldalon, hogy Karácsony Gergely legyen a főpolgármester még akkor is, ha ordít róla az alkalmatlanság.Mindez még jobban világos lehet előttünk, ha megnézzük a tavalyi országgyűlési választásokon éppen miniszterelnök-jelölti szerepben tetszelgő politikus akkori tanácsadó-testületét és árnyékkormányát.

A teljesen alkalmatlan zuglói polgármester körül hemzsegnek az egykori SZDSZ-esek és Soros György legfőbb magyarországi szövetségesei.