Autóban ülve zaklatja a fiatal lányokat egy horvát férfi Görgetegen

Vágólapra másolva!
Egy horvát rendszámú, sötétkék Volkswagen sofőrje szólított le több lányt Görgetegen. Fel-alá járkált az utcákban, rádudált a lányokra, megállt mellettük, de nem tudni, hogy pontosan mit is akar. 
Vágólapra másolva!

A Somogy megyei kis faluban eddig nem volt gyakori, hogy idegen autók megálljanak, inkább csak átmenő forgalom volt Horvátország felől. Így még könnyebb volt kiszúrni a szokatlan autót.

- mondta el az Orgiónak az anya.

Amikor megtudta, hogy mi történt, kiállt az út szélére, és várta a horvát rendszámú autót, ami kis idő múlva el is hajtott mellette. De akkor nem állt meg, nem dudált, csak tovább ment.

"Fenyegetve intettem rá, hogy takarodjon el és azóta sajnos nem láttam, de bánom, hogy nem videóztam le, mert úgy kellett volna kirakni hogy lefényképezem vagy levideózom! És ez nem messze történt a lakásunktól!" - teszi hozzá az asszony.

A két lány nagyon megijedt, azóta is félve közlekednek az utcákon sötétedéskor, illetve reggel, amikor az iskolába mennek.

Ezután még egy másik fiatal lányt is zaklatott ugyanaz az autós. Sőt, a helyiek szerint a szomszéd faluban is fel-alá járkák a horvát rendszámú kocsi.

A rendőrségre nem érkezett hasonló bejelentés az elmúlt két napban, ezért nem derült ki, hogy ki ült az autóban, és hogy pontosan mit is akart a lányoktól.