Késelés történt egy győri intézményben, az elkövetőt elfogták - közölte honlapján a rendőrség. A Kisalföld úgy tudja, egy tanárt késeltek meg az egyik középiskolában. 

A késes támadás csütörtökön 12 óra körül történt az egyik győri iskolában. A rendőrök a feltételezett késelőt elfogták, és megkezdték a helyszíni szemlét.

Forrás: Police.hu

A Kisalföld úgy tudja, egy 17 éves diák késelte meg az egyik tanárnőt az órán. A tanárnőt kórházba vitték. A tanításnak vége, minden diákot hazaküldtek.

Forrás: MTI/Krizsán Csaba

Az MTI tudósítója úgy tudja, a késelés a Győri Szakképzési Centrum Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiumában történt, az intézmény előtt több rendőrautó áll.

Forrás: Police.hu

Oláh Attila, a győri Petz Aladár Megyei Oktatókórház orvosigazgatója az MTI-nek elmondta, hogy a megszúrt tanárnő állapota stabil, nincs életveszélyben, jelenleg megfigyelés alatt van. Többször megszúrta a fiú, többek között a hátán, de sérült az alkarja is, amit meg kellett műteni.  

A rendőrség gyilkossági kísérlet miatt indított nyomozást. 

A Győrplusz úgy tudja, a tanuló a rossz jegyek miatt támadt rá a tanárára, korábban ugyanis csak négyest és ötöst kapott.